Luottokortti puhelimeen – Luottokortti kännykkään voi olla mahdollinen

Luottokortti on nykyään mahdollista saada myös puhelimeen. Tuollaista kännykään asentuvaa luottokorttia voi kutsua esimerkiksi mobiililuottokortiksi. Mikä sitten voisi olla hyvä mobiililuottokortti? Tällä sivulla on ehdotuksena kolme luottokorttia, joita mielestäni voi ainakin harkita kännykkää varten.

Luottokortti puhelimeen jopa heti

SweepBank on melko uusi tulokas luottokorttimarkkinoilla, mutta tuon ei kannata antaa häiritä ainakaan kovin paljon. Sen nimittäin omistaa varsin iso pörssilistattu finanssialanyritys. Lisäksi SweepBankin luottokortti on toteutettu yhteistyössä Mastercardin kanssa. SweepBankin luottokortin turvallisuuden pitäisi siis olla hyvin kunnossa.

Luotettavuuden lisäksi SweepBankin luottokortilla on myös muita vahvuuksia. Ensimmäisenä noista voi pitää sitä, että sitä käyttäessä voi saada jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Tuota voi erityisesti nykyään pitää jopa todella anteliaana, kun korottamat nettilainat vaikuttavat olevan menneisyyttä. Ja vaikka SweepBank tarjoaakin korotonta maksuaikaa jopa reilusti, niin ei se vaikuta yrittävän saada mahdollisesti menettämiään tuloja takaisin muilla pakollisilla maksuilla: SweepBankin luottokortissa ei ainakaan tätä kirjoittaessani ole kuukausi- tai vuosimaksuja.

Seuraavana SweepBankin vahvuutena voi pitää sitä, että sen korttia pitäisi olla todella nopeata ja helppoa hakea. Käytännössä niin nopeata, että voi sen sanoa olevan saatavilla jopa heti. Tuo toki olettaen, että luottokortti myönnetään.

SweepBankin luottokortin luottorajakin voi olla varsin hyvä. Sen maksimi on nimittäin ainakin tätä kirjoittaessani 8 000 euroa.

Mikäli SweepBankin luottokortin laskua ei maksa korottaman laina-ajan puitteissa, niin alkaa sille kertymään korkoa. Tuo korko voi olla jopa yli 20% todellisena vuosikorkona. Ei siis erityisen halpa. SweepBank voikin olla paras valinta silloin, jos uskoo pystyvänsä maksamaan laskut nopeasti. Toki toisaalta SweepBankin luottokorko on esimerkiksi moniin vanhoihin pikavippeihin verrattuna huomattavasti matalampi. Hae SweepBankin korttia.

Luottokortti kännykkään jopa isolla luottorajalla

Morrow Bankin luottokortti on melko samanlainen kuin SweepBankin luottokortti. Tämäkin nimittäin on tarjolla ilman kuukausi- sekä vuosimaksuja ja myös korotonta maksuaikaa voi olla saatavilla melko hyvin. Tällä luottokortilla on kuitenkin SweepBankin luottokorttiin verrattuna pari vahvuutta. Ensimmäinen niistä voi miellyttää varsinkin matkailijoita. Se on se, että luottokorttia käyttäessä voi saada ilmaisen matkavakuutuksen. Tuo voi tarkoittaa ihan kivoja säästöjä siihen verrattuna, että sen ostaisi. Toinen mahdollinen tämän luottokortin vahvuus SweepBankin korttiin verrattuna on se, että luottoraja voi olla isompi. Morrow Bankin luottokortin luottoraja voi olla nimittäin jopa 10 000 euroa.

Vaikka tämä onkin varsin hyvä luottokortti, niin pitäisi se olla saatavilla jopa erittäin nopeasti, luottopäätös pitäisi nimittäin voida saada käytännössä heti. Tätä luottokorttia pitäisi voida käyttää kännykän lisäksi esimerkiksi älykellolla. Tämä luottokortti voi siis sopia moneen tarpeeseen. Hae Morrown korttia.

Luottokortti pienemmällä luottorajalla kännykkään

Lainaston luottokortti voi olla hyvä valinta erityisesti siinä tapauksessa, että epäilee ison luottorajan voivan aiheuttaa sen, että tulee käytettyä luottokorttia turhaankin. Tämän luottokortin luottoraja on nimittäin uusille asiakkaille enintään 500 euroa. Se voi tosin nousta tuosta myöhemmin. Ominaisuuksien puolesta tämä luottokortti ei välttämättä ole yhtä hyvä kuin ylempänä tällä sivulla listatut. Mahdollisena heikkoutena on erityisesti se, että korotonta maksuaikaa ei ole tarjolla. Morrow Bankin luottokorttiin verrattuna heikkoutena voi pitää myös mahdollisesti sitä, että ilmaista matkavakuutusta ei ole saatavilla. Hae Lainaston korttia.