Mistä lainaa ilman takaajia? – Lainaa jopa pienellä korolla ilman takaajia

Ei välttämättä ole helppo löytää paikkaa, joka antaisi lainaa ilman takaajia. Noin voi olla varsinkin, jos hakee isompaa lainasummaa tai oma rahatilanne ei ole valtavan hyvä. Lainafirmojen välillä voi kuitenkin olla eroja siinä, miten valmiit ne ovat antamaan lainaa sitä ilman takaajaa haluaville. Tuosta syystä voi olla erityisen hyvä yrittää etsiä lainaa ilman takaajaa sellaisten palveluiden avulla, jotka voivat kerralla yrittää saada ainakin alustavan lainapäätöksen monelta eri lainafirmalta. Tuollaisia palveluita voi kutsua esimerkiksi lainahakemuksen kilpailuttajiksi. Niitä on nykyään netissä varsin paljon. Alempana on listattuna mielestäni 5 erityisen hyvää tuollaista palvelua.

Lainaa ilman takaajia

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikkien näiden palveluiden kokeileminen on ilmaista. Halutun lainasumman voi valita jokaisessa palvelussa ainakin melko tarkasti. Voit halutessasi lukea kaikista näistä palveluista enemmän esimerkiksi tämän sivuston sivulta, jolla on kokemuksia lainahakemuksia kilpailuttajista.

Millainen korko lainalla ilman takaajaa?

Lainaa ilman takaajaa voi olla mahdollista saada pienellä korolla. Noin on ainakin, jos vertailukohdaksi otetaan tyypilliset nettilainat. Toki, jos aletaan vertaamaan ilman takaajia saatavilla olevia lainoja lainoihin, joita saadaan takaajaan kanssa, niin voi tilanne muuttua. Lainahakemuksia kilpailuttavien palveluiden antamien tietojen perusteella on käytännössä niin, että laina ilman takaajaa voi olla mahdollista saada alle 5% todellisella vuosikorolla. Ei toki välttämättä helppoa. Tuollainen alle 5% todellinen vuosikorko on jopa todella edullinen verrattuna jopa joihinkin kulutusluottoihin saati sitten vanhoihin pikavippeihin, joiden korkoprosentti saattoi olla yli 20 kertaa tuota suurempi.

Miten nopeasti luottoa ilman takaajaa?

Kaikkien tällä sivulla listattujen kilpailutuspalveluiden pitäisi pystyä näyttämään mahdollinen lainatarjous tai ehkä jopa useampi oikeastaan heti, kun on saanut tehtyä niiden sivustolla lainahakemuksen. Ja tuon lainahakemuksen tekemiseen ei pitäisi mennä kauan, koska sen voi tehdä esimerkiksi ilman mitään liitteitä. Mikäli kilpailutuspalvelu löytää sinulle takaajattoman luoton, jonka haluat ottaa vastaan, niin ei sen tilille saaminen todennäköisesti onnistu ihan niin nopeasti kuin sen löytäminen onnistui. Nopeimmillaan se voi kuitenkin olla tililläsi jopa samana päivänä. Tuon tapahtuminen toki ei ole mitenkään taattua ja saattaa riippua esimerkiksi siitä, minkä lainafirman tarjoaman luoton mahdollisesti otat vastaan.

Autolaina ilman takaajia?

Esimeriksi Omalaina-palvelussa voi valita halutuksi lainan käyttötarkoitukseksi sellaisen, joka viestii, että on tarkoitus saada autolaina. Myös autolaina voi siis olla mahdollista saada ilman takaajia netin kilpailutuspalveluiden avulla.

Lainaa pankista ilman takaajia?

Joidenkin kilpailutuspalveluiden suorittamassa mahdollisten lainatarjousten seulonnassa voi olla mukana myös perinteisiä pankkeja. Voi siis olla mahdollista saada myös pankkilaina ilman takaajia kilpailutuspalvelun avulla. Ainakin mikäli haluat pankista lainaa ilman takaajia eivätkä kilpailuttajat tuo toivottua tulosta, niin voi olla hyvä idea harkita esimerkiksi OP:n tai Nordean kokeilemista.

Pikavippi ilman takaajia

Esimerkiksi Rahalaitoksen kilpailutuksessa voi olla mukana ainakin pari lainapalvelua joiden lainatuotetta voi pitää pikavippinä. Kilpailuttajan avulla voi siis olla mahdollista löytää pikavippi ilman takaajia.

Joustoluotto ilman takaajia

Joustoluotto-sanaa taidetaan käyttää ainakin kahdella tavalla. Ensinäkin sillä voidaan kuvata melkein mitä tahansa lainaa, jonka voi olettaa tuovan joustoa omaan talouteen. Tuollainen joustoluotto ilman takaajia voi olla täysin mahdollista löytää kilpailutuspalvelun avulla. Joustoluotolla voi myös tarkoittaa eräänlaista luottotiliä, jolta voi luottorajan puitteissa nostaa lainaa useamman kerran ja tuolla tavoin saada joustoa omaan talouteen. Tuollaista joustoluottoa tarjoavat ainakin tätä kirjoittaessani esimeriksi Ferratum ja Vippi. Ja molemmat niistä ilman takaajaa. Ferratum sekä Vippi ovat myös mielestäni erityisen luotettavia lainapaikkoja.

Kulutusluotto ilman takaajia

Kilpailuttajien tyypillisimmät löytämät lainat ovat käsitykseni mukaan kulutusluottoja. Kulutusluotto ilman takaajia voi siis olla hyvinkin mahdollinen, kun kokeilee haluamaansa kilpailutuspalvelua.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Vähintäänkin suurimman osan kilpailuttajien mahdollisesti löytämistä lainoista pitäisi olla tarjolla myös ilman vakuuksia. Voit siis saada kilpailuttajan avulla lainaa ilman vakuuksia ja takaajaa.

Paljonko saa lainaa ilman takaajia?

Tuohon voi vaikuttaa erittäin suuresti oma tilanne rahan suhteen. Eli esimerkiksi se minkä verran tuloja on, minkä verran menoja on ja minkä verran mahdollista lainaa on ennestään. Helpoiten se, minkä verran lainaa voi saada ilman takaajia selviää hankkimalla lainatarjouksia, jotka eivät vaadi sitoutumaan lainan ottamiseen. Tuollaisia voi siis saada 60 000 euroon asti ylempänä listattujen kilpailutuspalveluiden avulla. Suoraan pankista lainatarjousta hakiessa mahdollisesti jopa tuota suurempaan summaan.