Mobify bonuskoodi 2021 & Mobify Taloustili esittelyssä

Mobify on palvelu, joka tunnetaan erityisesti siitä, että sen kautta laskuja maksaessa saa kerrytettyä hieman bonusrahaa. Mobify on kuitenkin hiljattain laajentanut tarjontaansa lanseeraamalla tuotteen nimeltään ”Taloustili”. Löydät tältä sivulta hieman tietoa tuosta tuotteesta, mutta tähän heti alkuun kuitenkin 2021 Mobify bonuskoodi.

Mobify bonuskoodi vuodelle 2021: MOBIFY – bonusta 5€ – eli ihan vaan lisäämällä palvelun nimen bonuskoodin kohtaan saa kokemusteni perusteella 5 euroa bonusrahaa Mobifyin tilille.

Edellä mainitun 5 euron bonusrahan suhteen on hyvä tietää kaksi juttua. 1) Mobifyn systeemissä tuota 5 euron summaa vastaa 500 bonuspistettä ja 2) Omalta Mobify-tililtä ei voi nostaa rahaa ennen kuin on kerännyt vähintään 1000 bonuspistettä. Lisäksi voi tietysti olla, että MOBIFY-bonuskoodi vanhenee jossain vaiheessa, mutta omien kokemusteni perusteella se toimi ainakin vuoden 2021 alkupuolella.

Mobify Taloustili – nämä asiat on hyvä tietää

Mobify Taloustili on 1000 euron luottorajan omaava luotto, jota voi käyttää laskujen maksamiseen. Vaikka kyseistä luottoa haetaan Mobifyin kautta, niin tarjoaa sitä virallisesti Lainaamo Oy.

Kyseinen Lainaamo Oy -yritys taasen on osa Fellow Financea Oyj:tä, joka on pörssilistattu suomalainen yritys. Mobifyin Taloustilin pitäisi siis olla luotettava lainatuote.

Mobifyin antamien tietojen perusteella Taloustilin tavallinen todellinen vuosikorko on noin 24%, eli esimerkiksi moniin vanhoihin pikavippeihin verrattuna melko edullinen, mutta ei itsessään varsinaisesti halpa. Vaikka Mobify Taloustiliä voikin korkojen suhteen suhteuttaa pikavippeihin, niin on hyvä huomata, että Taloustilin saaminen vaatii lähtökohtaisesti enemmän vaivaa kuin tavallisen pikavipin saaminen.

Onko tietoa siitä, minkälaisia kokemuksia ihmisillä on Mobify-Taloustilistä? Tämä kyseinen tuote on sen verran uusi, että siitä ei ainakaan tätä kirjoittaessa näyttänyt vielä löytyvän kokemuksia, mutta Taloustilin taustalla olevista Mobifyista ja Fellow Financesta sen sijaan löytyi. Noiden kokemusten perusteella voi olettaa, että Mobify Taloustili on varsin hyvä tuote.