Moi liittymätarjoukset – 2021 tietoa ja vertailua Moi Mobiilin ja muiden liittymähinnoista

Moi on markkinoillaan ja liittymähinnoittelullaan onnistunut luomaan vahvan (ja varsin oikean) kuvan siitä, että se voi olla erityisen hyvä valinta heille, jotka etsivät halpaa liittymää. Ja mikäli haluaa erityisen halvan liittymän, niin olisi tietysti kivaa, jos onnistuisi vielä löytämään esimerkiksi jonkinlaisen salaisen liittymätarjouksen.

Valitettavasti vaikuttaa kuitenkin olevan niin, että Moi ei tarjoa varsinaisia liittymätarjouksia. Ei avoimia eikä salaisia. Tämä havainto perustuu omiin kokemuksiini siltä ajalta, kun olen liittymiä seurannut ja myös itselleni yrittänyt löytää erityisen halvan liittymän.

Iso kysymys on kuitenkin se, että voiko Moin liittymä olla halvin valinta liittymäksi myös ilman liittymätarjouksia. Alla hieman vertailua.

Vertailua Moin tavallisista hinnoista ja muiden liittymätarjouksista

Firma150 Mbit/s rajaton300 Mbit/s rajaton
Moi18€/kk23€/kk (4G)
DNA18,90€/kk19,90€/kk (4G)
Elisa19,90€/kk ja 30€ lahjakortti29,90€/kk + 30€ lahjakortti (5G)
Telia19,90€/kk ja C-Morea29,90€/kk sekä C-Morea (5G)

Kommentit tarjousten ja hintojen vertailusta

Liittymien hinnat on poimittu tätä sivua tehdessä, muutokset ovat tietenkin mahdollisia. Moin hinnat eivät ole määräaikaisia, mutta DNA:n tarjoukset ovat voimassa 12 kuukautta ja Elisan sekä Telian 24 kuukautta. Vertailuun Moin hintoja vastaan valitut liittymätarjoukset ovat ainakin Elisan ja DNA:n osalta niin sanotusti salaisia tarjouksia, eli niiden pitäisi olla erityisen hyviä. Tuosta huolimatta Moi voi normaalihinnoiltaan olla halvempi.

C-Moreen ja lahjakortteihin liittyvät asiat on ehkä ilmaistu vähän oudosti taulukossa, mutta ne ovat siis tietenkin eräänlaista alennusta ostajalle.

C-More-alennusten suhteen Telia kertoo, että niiden arvo voi olla jopa 240 euroa, eli jos on iso C-Moren ystävä, niin voi Telia olla ainakin 150 Mbit/s-liittymän kohdalla fiksu valinta. Elisan / Saunalahden tarjouksiin sisältyvä lahjakortti on kokemusteni ja tietojeni perusteella ainakin yleensä S-ryhmän.

Eli siis: Moi voi myös ilman liittymätarjouksia olla halvin valinta. Löydät alta tuoreita hintoja Moin valikoimasta.

Vertaile Moin liittymiä ja valitse sopivin