Moi liittymätarjoukset, onko niitä? & Moi kuuluvuus ja verkko

Moi on markkinoillaan ja liittymähinnoittelullaan onnistunut luomaan vahvan (ja varsin oikean) kuvan siitä, että se voi olla erityisen hyvä valinta heille, jotka etsivät halpaa liittymää. Ja mikäli haluaa erityisen halvan liittymän, niin olisi tietysti kivaa, jos onnistuisi vielä löytämään esimerkiksi jonkinlaisen salaisen liittymätarjouksen.

Valitettavasti vaikuttaa kuitenkin olevan niin, että Moi ei tarjoa varsinaisia liittymätarjouksia. Ei avoimia eikä salaisia. Tämä havainto perustuu omiin kokemuksiini siltä ajalta, kun olen liittymiä seurannut ja esimerkiksi pyrkinyt seuraamaan sitä, mikä voisi olla halvin liittymä.

Vaikka Moi ei tarjoakaan varsinaisia liittymätarjouksia, niin voi se olla jopa loistava valinta heille, jotka etsivät edullista puhelinliittymää. Tuo on esimerkiksi sen ansiota, että Moilla on 100M liittymä, jonka hinta on lähtökohtaisesti vain 12€/kk. Tosin tuon päälle voi tulla kuukaudessa lisää maksettavaa yhteensä enintään 4 euroa puheluista ja tekstareista ja nettiä saa käyttää tuohon 12€/kk-hintaan kuukaudessa Suomessa enintään 6Gt

Lisäksi myös Moin ominaisuuksiltaan paras liittymä, eli 5G 1000M on halvempi kuin sen kilpailijoiden 1000M liittymät. Tuon liittymän tavallinen hinta on nimittäin enintään 43 euroa kuukaudessa. On tosin hyvä huomata, että tämänkin liittymän kohdalla voi tulla kuukaudessa 4 eurosta ylimääräistä maksettavaa puheluista ja viesteistä.

Onko Moin liittymillä hyvä kuuluvuus ja missä verkossa ne toimivat?

Tietojeni perusteella Moi toimii DNA:n verkossa. Tuo voi liittyä vahvasti siihen, että DNA omistaa Moin nykyään. Tuohon DNA:n verkkoon kuulumiseen perusteella voi jo arvella, että Moin liittymien kuuluvuuden pitäisi olla hyvällä tasolla. Tuon tiedon vahvistamiseksi Moin nettisivustolta löytyy kuuluvuuskartta, josta voi päätellä, että Moilla on käytössään todella vahva 4G-verkko ja 5G-verkkokin on vahva Etelä-Suomessa ja Itä-Suomessa, osittain myös muualla päin Suomea. Hanki Moin liittymä.

Moi vai DNA?

Koska DNA ja Moi ovat siis nykyään osa samaa firmaa ja vieläpä käyttävät samaa verkkoakin, niin voi varsin perustellusti kysyä, että kummalta tuossa tapauksessa kannattaa ottaa liittymä. Hintavertailun perusteella sanoisin, että Moi voi olla parempi vaihtoehto.

Toisaalta DNA:n liittymien hinnoittelu voi olla hieman selkeämpää ja DNA:lla on joitakin sellaisia liittymiä, joita Moilla ei ole, esimerkiksi Rajaton 5G 400M. Moista poiketen DNA myös tarjoaa liittymätarjouksia. Tällä sivustolla on tuohon liittyen sivu DNA liittymätarjouksista. Mikäli Moi vaikuttaa kerrotun perusteella sinulle paremmalta vaihtoehdolta, niin haluat ehkä hankkia Moin liittymän ja jos taas DNA vaikuttaa paremmalta, niin haluat ehkä hankkia DNA:n liittymän.

Kenelle Moin liittymä voi sopia erityisen hyvin?

Olen nostanut tällä sivustolla kaksi Moin liittymää erityisen hyväksi vaihtoehdoksi opiskelijoille ja yhden Moin liittymän erityisen hyvin vanhuksille sopivaksi puhelinliittymäksi. Yleisesti ottaen voisi siis sanoa, että Moin liittymät voivat sopia varsinkin ihmisille, joilla välttämättä ole kovin paljon rahaa käytettävissä puhelinliittymään. Tai ainakaan halua käyttää sitä siihen kovin paljon. Opiskelijoiden kannalta tilanne näyttää valitettavasti olevan sama kuin muidenkin mahdollisten Moin asiakkaiden, eli mitään erityisesti opiskelijoillekaan tarkoitettua liittymätarjousta ei Moilla ole. Hanki liittymä Moilta.

Vertaile Moin puhelinliittymiä