Moi liittymätarjous? – Onko sellaista? – Moin käyttämä verkko & kuuluvuus

Moi on operaattori, joka vaikuttaa halunneen tulla tunnetuksi varsinkin siitä, että sen liittymät ovat tyypillisiä liittymiä halvempia. Tuo huomioiden olikin heiltä mielenkiintoinen valinta, että pitkään aikaan ei ollut tarjolla minkäänlaisia Moi liittymätarjouksia. Olen, että tuo liittyy siihen, että Moi halusi tehdä luoda selkeän kuvan siitä, että heidän liittymänsä ovat halpoja ihan ilman mitään tarjousta. Nyt Moi vaikuttaa tehneen edes pienen muutoksen tuohon strategiaan.

Käytännössä kyse on siitä, että Moin tyypillisistä kuluttajalle suunnatuista liittymistä, sisältäen Laitenetin, on mahdollista saada S-etukorttiin liittyvää bonusta. On tosin hyvä huomata, että kaikki aktiviteetti ei kerrytä bonusta, esimerkiksi palvelutekstareista sitä kerry. Toinen asia, joka kannattaa huomioida bonuksen suhteen on se, että pitää Moi-liittymän yhteys S-Etukorttiin pitää vahvistaa oman Mun Moi -tilin kautta. Sinne pääsee kirjautumaan sisään Moin nettisivuston kautta. Hanki nyt Moin liittymä

Bonus vanhoille Moin asiakkaille? Vaikka olisi hankkinut oman Moi-liittymä jo ennen kuin Moi ilmoitti uudesta bonusjärjestelmästä, niin on liittymästä mahdollista saada bonusta. Tässä tapauksessa S-Etukortin ja Moi-liittymän yhteys pitää vahvistaa oman Mun Moi -tilin kautta.

Missä verkossa Moi toimii? Moin omistaa nykyään DNA ja Moi myös toimii DNA:n verkossa. Tuon pitäisi taata Moin liittymille vähintäänkin varsin hyvä kuuluvuus. Voi myös olla kiva tietää se asia Moin 5G-liittymien suhteen, että jos tarjolla ei ole 5G-verkkoa, niin voivat ne hyödyntää 4G-verkkoa. Moin nettisivustolta löytyvän kuuluvuuskartan perusteella Moin käyttämä 5G-verkko kattaa tätä vuonna 2024 kirjoittaessani varsin hyvin esimerkiksi Etelä-Suomen sekä Itä-Suomen, kun sitä tarkastellaan itään päin Joensuuhun asti ja pohjoiseen päin Iisalmeen asti. Moin käyttämän 4G-verkon kattavuus on sitten tietysti erittäin hyvä. Hanki nyt Moin liittymä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös tämä sivu: