Neolaina kokemuksia – Otin lainan

Neolaina on varsin uusi pikavippipaikka ja tuon myötä moni ei välttämättä vielä tiedä siitä ainakaan paljon. Otin itse Neolainalta pikavipin ja jaankin tällä sivulla kokemuksiani kyseisestä lainapalvelusta. Toivottavasti nämä kokemukset voivat auttaa sinua esimerkiksi sen päättämisessä, haluatko hakea Neolainalta lainaa.

Neolainalla voi valita helposti haluttavan lainasumman. Mahdollisia lainasummia ei ole valtavasti ja tarjolla olevien summien suhteen Neolaina sopii lähinnä pienen pikavipin haluaville. Laina-aikojakin voisi olla valittavana jonkin verran kattavammin. Neolainan lainat ovat niin sanottuja kertalainoja.

Neolainan lainahakemus oli nopea ja mielestäni helppo täyttää eikä sitä varten tarvinnut lähettää mitään liitteitä. Lainapäätöksen myös sai käytännössä heti lainahakemuksen tekemisen jälkeen. Mikäli Neolaina tarjoaa lainaa ja lainan haluaa mahdollisimman nopeasti omalle tilille, niin tulee siitä maksettavaksi lisäkulu lainan varsinaisten korkojen ja kulujen päälle. Tuota lisäkulua ei kokemusteni perusteella ole hinnoiteltu prosenttiosuudeksi nostettavasta lainasummasta, vaan sen sijaan kiinteästi. Tuon myötä lisäkulu voi nostaa varsinkin pienen pikavipin kustannuksia prosentuaalisesti tarkastellen varsin paljon.

Valitsin itse ottaa Neolainalta lisäpalvelun ja lainarahat tulivatkin nopeasti pankkitililleni. Lainan tilille saamisen nopeuden suhteen on kuitenkin aina hyvä tiedostaa se, että esimerkiksi se, mihin aikaan lainapäätöksen saa, voi vaikuttaa siihen, miten nopeasti lainarahat saapuvat tilille. Neolainan laskutus tapahtui ainakin omassa tapauksessani sähköpostin kautta. Neolainan laskujen suhteen voi olla hyvä tiedostaa ainakin kaksi asiaa: itse lainaa ja sitten lisäkulua varten on kokemusteni perusteella erilliset laskut ja lisäkulun eräpäivä voi olla eri kuin itse lainan eräpäivä.

Neolainaa pyörittää Credithouse Oy, jolla ei tietääkseni ole Suomessa muita lainapalveluita. Neolaina kuitenkin muistuttaa osittain niin paljon Epfok Oy:n lainapaikkoja, kuten Cashdayta sekä iRahaa, että on mahdollista, että Epfok Oy:n ja Credithouse Oy:n välillä on jokin yhteys. Itse olen ollut tyytyväinen Epfok Oy:n lainoihin.

Kokonaisuutena voi sanoa, että kokemukseni Neolainasta olivat positiiviset ja voisin käyttää sitä uudestaan, jos tarvitsen pienen pikavipin nopeasti tilille. Hae nyt lainaa Neolainalta.