Nopea laina – Lainaa jopa heti tilille ilman liitteitä

Mikäli lainaa haluaa mahdollisimman nopeasti tilille, niin on tärkeätä, että sitä voi saada ilman liitteitä. Ilman liitteitä lainaa tarjoavien lainapaikkojen määrä on vähentynyt varsin paljon viime vuosina, mutta on edelleen ainakin jonkin verran lainapalveluita, joista se voi onnistua. Tuollaisia lainapaikkoja on listattuna alempana.

Lainaa ilman liitteitä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Mahdollinen lisämaksu: En tiedä, että yksikään lainapalveluita sinänsä ottaisi suoraan lisämaksua siitä, että ne voivat tarjota lainapäätöksen ilman, että vaativat mitään tositetta sitä varten. On kuitenkin mahdollista, että lainapalvelu haluaa lisämaksun tavallisten korkojen ja kulujen päälle siitä, että se siirtää lainan mahdollisimman nopeasti tilillesi. Tuollaista toimintamallia vaikuttaisivat käyttävän esimerkiksi iRaha ja Cashday.

Enemmän iRahasta

Enemmän Cashdaysta

Korko: Kun lainapalvelu tarjoaa lainaa ilman liitteitä, niin on sillä vähemmän mahdollisuuksia arvioida hyvällä varmuudella hakijan tulotilannetta. Tuota kompensoidakseen ilman liiteitä lainaa tarjoavat lainapalvelut haluavat tyypillisesti lainastaan korkeampaa korkoa kuin sellaiset lainapalvelut, jotka haluavat ainakin yhden liitteen lainapäätöstä varten. Tuosta syystä ilman liitteitä otettu laina on parhaimmillaan silloin, jos se ei ole kovin iso ja jos sen pystyy maksamaan takaisin kaikkine kustannuksineen ainakin melko nopeasti. Mikäli tulet siihen tulokseen, että voit sittenkin ehkä lähettää liitteen, jotta voit mahdollisesti saada edullisempaa lainaa, niin voi esimerkiksi tämä sivu tällä sivustolla olla hyödyllinen.

Lainan saamisen nopeudesta

Kokemusteni perusteella nettilaina on nopeimmillaan mahdollista saada tilille alle 15 minuutissa siitä, kun sitä lähti hakemaan. Tuosta voi mielestä sanoa, että lainan saa heti tilille. On kuitenkin ehkä hyvä huomata se, että lainan tilille saamisen nopeutta voi rajoittaa esimerkiksi se, mihin kellonaikaan lainaa haluaa tilille ja se, mihin pankkiin lainaa haluaa. Yleisesti ottaen voi sanoa, että jos vaikkapa haluat alkuillasta Nordean tilille lainan heti, niin pitäisi siihen olla varsin hyvät mahdollisuudet. Olettaen siis, että lainafirma ylipäätänsä myöntää sinulle lainan. Toisaalta taas, jos haluat vaikkapa yöllä Ålandsbankenin tilille lainan, niin sanoisin, että on vähintäänkin epätodennäköistä, että se onnistuisi heti.

Lainaa ilman tuloselvitystä?

Se onko mahdollista saada lainaa ilman tuloselvitystä riippuu erityisesti siitä, miten määrittelee ”tuloselvityksen”. Kokemusteni perusteella jokainen lainapalvelu nimittäin kysyy ainakin jotain tuloista vähintäänkin ensimmäistä kertaa siltä lainaa hakiessa. Toisaalta esimerkiksi iRahalla tuo kysely on niin pientä, että voisi sanoa, että se ei vaadi tuloselvitystä.

Lainaa 1 000 ilman liitteitä

Jos haluat tuon kokoisen lainan ilman liitteitä, niin voi mahdollisesti varmin paikka olla Bondora. Se vaikuttaisi olevan ainakin melko valmis myöntämään lainaa ja 1 000 euron laina on sen lainasummaskaalalla melko hillitty, joka voi nostaa todennäköisyyttä siihen, että se on valmis myöntämään vaikkapa 500 euron lainan lisäksi myös tuon kokoisen lainan.

Joustoluotto ilman liitteitä

Sivun lainapalveluista joustoluottoa voi olla mahdollista saada Vipiltä. Muut listatut lainapalvelut tarjoavat lähtökohtaisesti vain kertalainaa.

Miten lainaa voidaan tarjota ilman palkkatodistusta?

Se on sen ansiosta, että lainafirmat jotenkin muuten hankkivat mielestään tarpeeksi hyvän kuvan siitä, että lainaa haluavalla henkilöllä on tarpeeksi kykyä maksaa otettu laina ja sen kustannukset. Käytännössä tuossa, että voi saada lainaa ilman palkkatodistusta voi olla avainasemassa esimerkiksi pankkitunnuksien käyttäminen.

Nopea kulutusluotto

Kulutusluoton ja pikavipin välinen rajanveto ei ole aina kovinkaan selvää, ja välillä mielestäni samaa lainaa voi pitää kulutusluottona sekä pikavippinä. Mikäli kuitenkin haluat mahdollisimman kulutusluottomaisen lainan nopeasti, niin voivat tällä sivulla listatuista lainapaikoista erityisen hyviä vaihtoehtoja olla Bondora ja Vippi. Jälkimmäisen noista kohdalla voi olla hyvä huomata se, että ainakin tätä kirjoittaessani sillä on kaksi lainatuotetta. Ensimmäistä niistä kutsutaan palvelussa joustoluotoksi ja toista kulutusluotoksi. Kun menee Vipin nettisivustolle, niin ei välttämättä löydä heti kulutusluottoa, mutta se pitäisi saada esille valikon avulla. Kulutusluotto-tuotetta voi tätä kirjoittaessani hakea Vipiltä 1 000 eurosta alkaen ja enintään 10 000 euroa.