Nopea yrityslaina helposti – Jopa 24 tunnin sisällä tilille ja ilman liitteitä

Yrityslainaa ei tarvitse odottaa viikkotolkulla tilille saapuvaksi tai lähettää tuhatta eri liitettä lainapäätöstä varten. Tuon sijaan ainakin pienehkö yrityslaina on mahdollista saada alle 24 tunnissa tilille ja ilmaan yhtään liitettä. Ja vieläpä netin kautta.

Noin on omien Qredistä olevien kokemusteni perusteella. Sain siltä 24 tunnin sisällä yrityslainan tilille tekemällä nopean nettihakemuksen ja vastaamalla puhelimen kautta muutamiin helppoihin kysymyksiin. Oma yritykseni ei ole mitenkään supermenestyvä ja silti Qred oli valmis myöntämään lainan, joten tästäkin näkökulmasta kyseessä oli mielestäni erityisen helppo yrityslaina. Qredin yrityslainaa voi hakea 1 000 eurosta alkaen ja 200 000 euroon asti. Joskin luulen, että jos haluaa tuon skaalan sisällä ison summan, niin voi lainan saaminen kestää pidempään ja sisältää enemmän vaivaa. Lisäksi voi olla hyvä huomata se, että omat kokemukseni Qredistä eivät olleet viikonloppuna, ja on mahdollista, että silloin yrityslainan saaminen tilille nopeasti voi olla vaikeampaa. Ja luonnollisesti Qred voi myös muuttaa sen käytänteitä ja tarjontaa.

Nostin itse yrityslainan Qrediltä Nordean tilille, voi olla pankkikohtaista vaihtelua siinä, miten nopeasti yrityslaina siirtyy tilille. Qredin yrityslaina ei ole kokemusteni perusteella maailman halvin, joten se soveltuu nähdäkseni lähinnä lyhytaikaiseksi rahoitukseksi, jonka ansiosta siis kyseisen yrityslainan ei pitäisi suhteessa nostettuun lainasummaan keretä kasvamaan ainakaan kovin paljon korkoa. Kyseisen yrityslainan hinnoittelu on mielestäni siinä mielessä ymmärrettävää, että mitä nopeammin ja useammille tietty taho on valmis myöntämään yrityslainan, niin sitä enemmän riskiä se ottaa sen kanssa, ettei saa lyhennyksiä, jolloin sitä siis herkästi kompensoidaan koroilla. Yhteenvetona kaikesta edellä mainitusta voi todeta, että kyseessä on kokemusteni ja tietojeni perusteella poikkeuksellisen nopea ja helppo yrityslaina, mutta huomioitavaakin löytyy. Hae lainaa Qrediltä.

Sivun aiheeseen liittyvää luettavaa tällä sivustolla: