NordVPN alennuskoodi (2021) – Löydä parhaat NordVPN tarjoukset

Netti on pullollaan sivustoja, jotka hehkuttavat toinen toistaan parempia NordVPN alennuskoodeja. Mielenkiintoinen fakta on kuitenkin se, että näitä alennuskoodeja käyttämällä saattaa itse asiassa joutua maksamaan enemmän kuin muuten joutuisi. Mistä on kyse?

Pohjimmiltaan homman nimi näyttää olevan se, että ulkopuolisen alennuskoodin käyttäminen poistaa sen vaikutuksen, joka NordVPN:n suoraan ilman koodia tarjoamilla alennuksilla on, ja korvaa sen alennuskoodin tuomalla alennuksella. Ja koska NordVPN tarjoaa jatkuvasti itse suoraan erittäin anteliaita alennuksia, niin voi alennuskoodin käyttäminen siis nostaa hintaa.

Parhaat NordVPN tarjoukset – saat ne yleensä ilman alennuskoodia

Tuosta edellä kuvatusta luonnollisesti seuraa se, että yleensä ei kannata käyttää alennuskoodia NordVPN:n sivustolla, vaan hyödyntää palvelun omat tarjoukset. Esimerkiksi tätä kirjoittaessa NordVPN tarjoaa -68% 2 vuoden tilauksesta ja -58% vuoden tilauksesta. Nuo ovat jo erittäin hyviä alennuksia, sillä vaikkapa kahden vuoden tilauksen alennuksen hyödyntämällä tippuu tavallinen arvonlisäverollinen 12,60€/kk-hinta tasoon 3,91€/kk.

On kuitenkin myös hyödyllisiä koodeja – parhaat NordVPN alennuskoodit 2021

NordVPN tuo tätä kirjoittaessa omalla sivustollaan esille kolme eri alennuskoodia, joista voi olla oikeasti hyötyä. Nuo kyseiset koodit mahdollistavat sen pituisen tilauksen tekemisen, jota NordVPN ei normaalisti tarjoa ja vieläpä alennuksella. Ensimmäinen noista koodeista on secureinternet, toinen internetsecurity ja kolmas onlinesecurity. Alla lyhyesti listattuna näiden koodien ominaisuudet.

  • secureinternet = 33% alennusta 3 kuukauden tilauksesta
  • internetsecurity = 33% alennusta 6 kuukauden tilauksesta
  • onlinesecurity = 53% alennusta 15 kuukauden tilauksesta

Mene nyt NordVPN:lle ja hyödynnä alennuskoodi (avautuu uuteen ikkunaan).

Oma kokemus NordVPN:n alennuskoodin käyttämisestä: Kun menin NordVPN:n kassalla ja lisäsin alennuskoodin, niin vaihtoi järjestelmä ostoskorissa olleen tilauksen alennuskoodin osoittamaan tilaukseen. Tilatessa sain tuotteesta alennuksen, joka ainakin äkkiseltään laskien vastasi varsin tarkasti luvattua alennusta. Käytin 3 kuukauden tilausta varten tarkoitettua alennuskoodia.

NordVPN-alennuskoodin lisääminen:

  1. Klikkaa kassalla kohdasta ”Onko sinulla kuponki?”.
  2. Liitä avautuvaan laatikkoon alennuskoodi, jota haluat käyttää.
  3. Klikkaa ”Lisää”.
  4. Nauti tarjouksesta ostetusta NordVPN:stä.

Lisätietoja NordVPN-palvelusta: NordVPN kokemuksia.