Nosta vippi tai isompi laina netistä – alkaen euro ja jopa yli 50 000€

Netissä on edelleen jonkin verran paikkoja nostaa pikalainaa. Ihan täysin heti se ei kuitenkaan monen paikan tapauksessa enää onnistu, varsinkaan jos ei ole jo aiemmin nostanut kyseiseltä lainapaikalta lainaa. Jokainen lainapaikka nimittäin kysyy mahdollisesta uudesta asiakkaasta ainakin jotain tietoja ja lisäksi ainakin ensimmäistä kertaa lainaa tietyltä lainapalvelulta halutessa pitää käyttää joko pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Osa lainapaikoista saattaa myös haluta ainakin yhden liitteen ennen kuin laina siirretään tilille, on kuitenkin edelleen ihan kivoja lainapaikkoja, joilta voi saada lainaa ilman liitteitä.

Alempana tällä sivulla on listattuna lainapaikkoja, jotka voivat mielestäni olla hyviä paikkoja nostaa suoraan lainaa tai hyödyntää välikätenä siinä, että voi nostaa lainan. Nuo jälkimmäiset ovat käytännössä lainojen kilpailuttajia, ja ne voivat olla hyödyllisiä erityisesti silloin, jos haluaa isomman ja edullisemman lainan – noiden asioiden vastapainona saattaa toisaalta joutua tinkimään ainakin hieman siitä, miten nopeasti laina on pankkitilille. Tunnistat vertailutaulukossa olevat kilpailuttajat esimerkiksi siitä, että niiden kohdalla mainittu suurin mahdollinen lainasumma on 60 000 euroa.

Nosta lainaa netistä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Ennen kuin nostaa lainan voi olla hyvä tutustua tarkasti lainaa tarjoavan lainapalvelun vaatimiin kustannuksiin. Johtuen siitä, miten lainojen korkoja säädellään tätä kirjoittaessani Suomessa, pikalainoja Suomessa tarjoavien lainapaikkojen niin sanotusti pakollisissa koroissa samalle lainasummalle yhtä pitkällä laina-ajalla ei useinkaan ole isoja eroja. Tuo ei kuitenkaan tarkoita sitä, että edes saman lainasumman ja laina-ajan pikalainat olisivat kaikille välttämättä edes kovin saman hintaisia. On nimittäin niin, että jotkin lainapalvelut vaativat lisäpalkkion siitä, että laina siirretään jopa käytännössä heti asiakkaan tilille. Koska tuollainen lisäpalkkio voi olla lainasummasta riippumaton kiinteä summa, niin voi se ainakin pienen lainan kohdalla olla pakollisiin korkoihin suhteutettuna ainakin melko iso.

Kokemusteni perusteella lisämaksua jopa erityisen nopeasta rahojen siirtämisestä ei ainakaan normaalisti tarvitse maksaa heti, vaan se veloitetaan myöhemmin. Tällä sivulla mainituista lainapaikoista lisämaksun mahdollisesti nopeasta rahojen tilille siirtämisestä vaikuttaisivat haluavan ainakin Neolaina, Cashday ja iRaha. Neolainan lisämaksusta huolimatta kokemukseni kyseisestä lainapalvelusta olivat varsin hyviä. Myös iRaha on kokemusteni perusteella ihan kätevä ja hyvä lainapalvelu, ja koska Cashday on sen rinnakkaispalvelu, niin pitäisi senkin olla ihan hyvä vaihtoehto ainakin pienen pikavipin nostamista varten.

Listattujen lainapaikkojen suhteen voi olla hyvä tietää, että ainakin vielä tätä päivittäessäni Ferratum, Morrow ja Vippi-lainapaikka voivat mahdollistaa lainan nostamisen joustoluotolta. Tuo voi olla kätevää esimerkiksi siinä tapauksessa, että tarvitsee lainaa kahtena päivänä, jolloin pitäisi voida säästää hieman korkokustannuksissa sillä tavoin, että nostaa osan kokonaisuudessa tarvittavasta lainasummasta ensimmäisenä päivänä, kun tarvitsee lainaa ja toisen osan toisena päivänä, kun tarvitsee lainaa. Noin sen sijaan, että nostaisi lainan kokonaisuudessaan heti ensimmäiselle kerralla ja joutuisi heti alkamaan maksamaan koko summasta korkoa. Voi toki olla hyvä huomata, että jos lainapalvelu haluaa molemmista nostoista kiinteän nostopalkkion, niin saattaa toisen noston palkkio hyvinkin olla isompi summa kuin korkokuluissa säästetty rahamäärä.

Lainaa voi nostaa kattavasti eri laitteilla

Modernit lainapalvelut on suunniteltu niin, että ne toimivat hyvin kännyköillä, tietokoneilla (kannettavat ja pöytäkoneet) sekä tablettikoneilla. Vaatimus on kuitenkin käytännössä aina se, että laitteen pitää olla yhdistettynä internettiin, jotta lainan nostamisen onnistuu.