Nosta vippi – Nosta lainaa jopa nopeasti ja helposti

Kirjoittaja: Atte S. Kirjoitettu: 2023.

Netissä on edelleen jonkin verran paikkoja nostaa pikavippiä. Ihan täysin heti se ei kuitenkaan onnistu, ainakaan jos ei ole jo aiemmin nostanut halutulta lainapaikalta lainaa. Jokainen lainapalvelu nimittäin kysyy mahdollisesta uudesta asiakkaasta ainakin jotain tietoja ja lisäksi ainakin ensimmäistä kertaa lainaa tietyltä lainapalvelulta halutessa pitää käyttää joko pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Alempana on listattuna lainapaikkoja, jotka voivat mielestäni olla hyviä valintoja nostaa lainaa.

Nosta vippi netistä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Ennen kuin nostaa lainan voi olla hyvä tutustua tarkasti lainaa tarjoavan lainapalvelun vaatimiin kustannuksiin. Johtuen siitä, miten lainojen korkoja säädellään tätä kirjoittaessani Suomessa, pikalainoja Suomessa tarjoavien lainapaikkojen niin sanotusti pakollisissa koroissa samalle lainasummalle yhtä pitkällä laina-ajalla ei useinkaan ole isoja eroja. Tuo ei kuitenkaan tarkoita sitä, että edes saman lainasumman ja laina-ajan pikalainat olisivat kaikille välttämättä edes kovin saman hintaisia. On nimittäin niin, että jotkin lainapalvelut vaativat lisäpalkkion siitä, että laina siirretään jopa käytännössä heti asiakkaan tilille. Koska tuollainen lisäpalkkio voi olla lainasummasta riippumaton kiinteä summa, niin voi se ainakin pienen lainan kohdalla olla pakollisiin korkoihin suhteutettuna ainakin melko iso.

Kokemusteni perusteella lisämaksua jopa erityisen nopeasta rahojen siirtämisestä ei ainakaan normaalisti tarvitse maksaa heti, vaan se veloitetaan myöhemmin. Tällä sivulla mainituista lainapaikoista lisämaksun mahdollisesti nopeasta rahojen tilille siirtämisestä vaikuttaisivat haluavan ainakin Cashday ja iRaha. Onneksi kuitenkin iRaha on kokemusteni perusteella muuten oikein hyvä lainapalvelu ja koska Cashday on sen rinnakkaispalvelu, niin pitäisi senkin olla ainakin melko hyvä valinta pikavipin nostamiseen.

Listattujen lainapaikkojen suhteen voi olla hyvä tietää, että ainakin vielä tätä kirjoittaessani Ferratum ja Vippi-lainapaikka voivat mahdollistaa lainan nostamisen luottotililtä. Tuo voi olla kätevää esimerkiksi siinä tapauksessa, että tarvitsee lainaa kahtena päivänä, jolloin pitäisi voida säästää hieman korkokustannuksissa sillä tavoin, että nostaa osan kokonaisuudessa tarvittavasta lainasummasta ensimmäisenä päivänä, kun tarvitsee lainaa ja toisen osan toisena päivänä, kun tarvitsee lainaa. Noin sen sijaan, että nostaisi lainan kokonaisuudessaan heti ensimmäiselle kerralla ja joutuisi heti alkamaan maksamaan koko summasta korkoa. Voi toki olla hyvä huomata, että jos lainapalvelu haluaa molemmista nostoista kiinteän nostopalkkion, niin saattaa toisen noston palkkio hyvinkin olla isompi summa kuin korkokuluissa säästetty rahamäärä.