Osamaksujen yhdistäminen jopa helposti ja nopeasti

Osamaksujen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että otetaan laina, jolla maksetaan pois halutut osamaksut ja sitten aletaan maksamaan pois tuota lainaa ja sen korkoja sekä kuluja. Tuolla tavoin osamaksut on tavallaan yhdistetty yhdeksi lainaksi. Osamaksujen yhdistämisen etuna voi olla varsinkin se, että se voi vähentää osamaksuihin menevää rahamäärää. On nimittäin niin, että tyypillinen osamaksu ei ole koroltaan kovinkaan halpa. On tosin olemassa korottomia osamaksuja. Sellaisia ei luonnollisesti ainakaan yleensä kannata yhdistää ainakaan säästöjä tavoitellessa.

Isoin etu osamaksujen yhdistämisestä on mahdollista saada silloin, jos yhdistämiseen otettava laina on mahdollisimman edullinen. Tuollaisen lainan löytämisessä erittäin hyödyllisiä voiva olla niin sanotut lainahakemuksen kilpailuttajat. Ne voivat etsiä lainatarjouksia jopa varsin monelta eri lainafirmalta ja noin auttaa löytämään miellyttävän edullisen lainan.

Hyvät lainahakemuksen kilpailuttajat ovat sinänsä ilmaisia käyttää eivätkä pakota ottamaan lainaa vaikka sellaista tarjottaisiin. Kokemusteni perusteella tuollaisia lainahakemuksen kilpailuttajia on listattu alempana olevaan taulukkoon.

Yhdistä osamaksut

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikkien näiden lainahakemusten kilpailuttajien pitäisi voida näyttää mahdollisia lainatarjouksia jopa käytännössä heti, kun on saanut lainahakemuksen tehtyä ja laitettua eteenpäin. Jos löytää itseä miellyttävän lainatarjouksen, niin pitää laina vielä ottaa vastaan sen lainapalvelun nettisivustolla, jolta lainatarjous on. Tuo voi tietojeni perusteella onnistua parhaassa tapauksessa samana päivänä ja ainakin joidenkin lainapalveluiden tapauksessa varsin pienellä vaivalla. Osamaksujen yhdistäminen voi siis olla jopa varsin nopeata ja helppoa, erityisesti tuo huomioiden sen mahdollisesti tuomat säästöt voivat olla varsin mukavia.

Esimerkki osamaksujen yhdistämisen mahdollisesti tuomista säästöistä

Jos osamaksuja olisi yhteensä 5 000€ edestä, niiden keskimääräinen todellinen vuosikorko olisi 20% ja aikaa maksamiseen menisi yhtä suurilla kuukausittaisilla lyhennyksillä 2 vuotta, niin pitäisi osamaksuista maksaa yhteensä takaisin 6 107,50€. Jos sitten maksaisi osamaksut pois 5 000€ lainalla, jonka todellinen vuosikorko on 12%, niin olisi maksettavaa yhteensä 5 648€,82€, eli tässä tapauksessa jopa varsin pienellä vaivalla voisi säästää yli 450 euroa. Laskelma on tehty tämän Budjetti.fi-nettisivuston helppoa lainalaskuria hyödyntäen.