Osamaksujen yhdistäminen

Osamaksujen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että otetaan laina, jolla maksetaan pois halutut osamaksut ja sitten aletaan maksamaan pois tuota lainaa ja sen korkoja sekä kuluja. Tuolla tavoin osamaksut on tavallaan yhdistetty yhdeksi lainaksi. Osamaksujen yhdistämisen etuna voi olla varsinkin se, että se voi vähentää osamaksuihin menevää rahamäärää. On nimittäin niin, että tyypillinen osamaksu ei ole koroltaan kovinkaan halpa. On tosin on myös olemassa korottomia osamaksuja. Suosittelen tarkistamaan omien osamaksujen ehdot ennen päätöstä mahdollisesta yhdistämisestä.

Tällä sivulla olevassa vertailutaulukossa listatut paikat ovat kokemusteni perusteella sellaisia, että niiden kautta on mahdollista saada mukavan edullinen laina. Eli juuri sellainen, joka kannattaa ottaa osamaksujen yhdistelyyn.

Yhdistä osamaksut

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Vinkki: jos sinulla on myös esimerkiksi kulutusluottoja ja/tai luottokorttivelkaa, niin voi olla erittäin hyvä idea yhdistää ne samalla yksittäisellä lainalla kuin osamaksut, koska tuo voi maksimoida saatavat säästöt.

Kaikkien näiden lainahakemusten kilpailuttajien pitäisi voida näyttää mahdollisia lainatarjouksia jopa käytännössä heti, kun on saanut lainahakemuksen tehtyä ja laitettua eteenpäin. Jos löytää itseä miellyttävän lainatarjouksen, niin pitää laina vielä ottaa vastaan sen lainapalvelun nettisivustolla, jolta lainatarjous on. Tuo voi tietojeni perusteella onnistua parhaassa tapauksessa samana päivänä ja ainakin joidenkin lainapalveluiden tapauksessa varsin pienellä vaivalla. Osamaksujen yhdistäminen voi siis olla jopa varsin nopeata ja helppoa, erityisesti tuo huomioiden sen mahdollisesti tuomat säästöt voivat olla varsin mukavia.

Esimerkki osamaksujen yhdistämisen mahdollisesti tuomista säästöistä

Jos osamaksuja olisi yhteensä 5 000€ edestä, niiden keskimääräinen todellinen vuosikorko olisi 20% ja aikaa maksamiseen menisi yhtä suurilla kuukausittaisilla lyhennyksillä 2 vuotta, niin pitäisi osamaksuista maksaa yhteensä takaisin 6 107,50€. Jos sitten maksaisi osamaksut pois 5 000€ lainalla, jonka todellinen vuosikorko on 12%, niin olisi maksettavaa yhteensä 5 648€,82€, eli tässä tapauksessa jopa varsin pienellä vaivalla voisi säästää yli 450 euroa.