p2p vippi – p2p laina netistä

P2P vippi tarkoittaa lainaa, joka tulee tietyn lainafirman sijaan toiselta ihmiseltä. Tietääkseni Suomessa ei ole paikkoja, jotka yhdistäisivät suoraan lainaa haluavia henkilöitä ja sitä tarjoavia henkilöitä. On kuitenkin ainakin pari lainapaikkaa, jotka kuitenkin välikätenä toimien yhdistävät p2p lainoihin sijoittavat henkilöt ja sellaisen lainan haluavat. Ne alempana taulukkoon listattuna.

p2p lainaa netistä

LainapaikkaLainaa
Fixura1 000€ – 20 000€
Bondora100€ – 10 000€

Se, että kyseessä on perinteisemmän pikavipin sijaan p2p vippi ei näyttäisi vaikuttavan siihen, miten helppoa tai vaikeata lainaa on saada. Lisäksi myöskään nopeuteen sillä ei pitäisi olla vaikutusta, koska p2p lainapaikat ovat käsittääkseni keränneet lainattavat rahat sitä lainaan tarjoavilta henkilöiltä ennen kuin lainan haluavalle henkilölle mahdollisesti myönnetään laina.

Onko p2p vippi halvempi kuin muu pikavippi? Joskus aiemmin noin näytti olevan, mutta tätä sivua päivittäessäni tuollaista efektiä ei valitettavasti vaikuttaisi olevan. Toki voi olla hyvä tietää se, että jos ei ole pikavipeistä kovin tuoretta tietoa, niin ovat pikavipit noin ylipäätänsä tätä päivittäessäni keskimäärin jopa huomattavasti halvempia kuin joskus aiemmin. Mikäli kuitenkin etsit mahdollisimman pienen koron lainaa, niin saattaisi sinua kiinnostaa esimerkiksi tämän sivuston sivu matalakorkoinen laina.

Fellow Finance p2p lainat? Kyseinen lainapalvelu saattoi olla aiemmin jopa tunnetuin paikka p2p lainoja varten Suomessa. Nykyisin kyseisen paikan nimi on kuitenkin Alisa Pankki, eikä se enää tarjoa p2p-lainoja, vaan ihan vaan perinteisiä vakuudettomia kulutusluottoja suoraan pankin itsensä tarjoamana. Kyseiset kulutusluotot voivat kuitenkin olla ihan hyviä lainoja. Halutessasi löydät Alisa Pankki kokemuksiani tältä sivulta.