Paras korko lainalle – Löydä itselle hyvä laina

Useiden lainojen korkojen noustua melko paljon on ymmärrettävää, että moni haluaa lainalleen halvemman koron. Tuo on tietysti lähtökohtaisesti myös paras korko. Eri ihmiset voivat mahdollisesti löytää omalle lainalle parhaan koron eri paikoista, mutta ainakin mikäli kyseessä on esimerkiksi kulutusluotto tai yhdistelylaina, niin suosittelen käyttämään parhaan koron löytämiseksi niin sanottua lainahakemuksen kilpailuttajaa. Tuollaisessa palvelussa lainahakemuksen tekemälle voidaan hakemuksesi parhaassa tapauksessa välittää jopa varsin monelle lainafirmalle, ja ne jotka haluavat lainata sinulle voivat käytännössä reaaliajassa viestiä kilpailuttajan avulla, millaisen koron lainaa ne ovat valmiit sinulle tarjoamaan.

Parhaat lainahakemuksen kilpailuttajat ovat ilmaisia käyttää eivätkä käske ottamaan lainaa, vaikka sellaista tarjottaisiin. Voit siis mielestäni varsin huoletta testata, millaisen koron lainaa sinulle mahdollisesti tarjotaan. Alempana olevassa listauksessa ovat mielestäni parhaat kilpailuttajat lainaa varten.

Löydä sopiva laina

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Olen kokeillut kaikkia listattuja kilpailuttajia itse. Tähtiarviot perustuvat siis vahvasti omiin kokemuksiini.

Esimerkkejä koroista

Palvelu:Halvin vuosikorko:
ZmartaNimellinen: 4.41%. Todellinen: 4.5%
RahalaitosNimellinen: 4.5%. Todellinen: 4.59%
OmalainaNimellinen: 4.19%. Todellinen: 6.30%
SortterNimellinen: 4%. Todellinen: 6.85%
EtuaNimellinen: 4.68%. Todellinen: Ei ilmoitettu.
Nämä korot eivät ole takeita siitä, että itselle tarjottaisiin noin halvan koron lainaa. Varsinkin, jos hakee pienehköä lyhyen maksuajan lainaa, niin voi todellinen vuosikorko poiketa varsin huomattavasti mahdollisesta halvimmasta todellisesta vuosikorosta.