Paras lainojen yhdistäminen – Nämä ovat kokemuksiani

Kun yritin saada suoraan pankista lainaa lainojen yhdistämiseen, niin tuotiin esille, että se ei ole mahdollista. Noin oli vaikka haluamani laina yhdistelyyn ei ollut tuollaiseksi lainaksi erityisen iso. Mikäli kuitenkin haluat erityisen edullisen lainan lainojen yhdistämiseen, niin voi järkevin kohde tuollaisen lainan kysymiseen olla oma pankki ja vieläpä vakuuden kanssa. Tuo voi mahdollistaa edullisimmin ja samalla parhaan lainojen yhdistämisen.

Mikäli kuitenkaan oma pankki ei ole mahdollinen, esimerkiksi sen takia, että et halua kysyä sieltä lainaa lainojen yhdistämiseen tai olet jo saanut sieltä kielteisen päätöksen, niin voi olla korostuneen järkevää suunnata katse netin lainahakemuksen kilpailutuspalveluihin. Parhaat noista voivat yrittää löytää lainan lainojen yhdistämiseen käytännössä reaaliajassa jopa yli kymmeneltä lainafirmalta. Ja ilman, että tuosta palvelusta pitää maksaa.

Netissä on melko monta kilpailutuspalvelua lainahakemusta varten ja tein pientä tutkimusta siitä, mikä niistä voisi olla paras valinta yhdistelylainaa varten. Koska yhdistelylaina on käytännössä se laina, jolla lainat yhdistetään, niin pätevät nuo tulokset mielestäni myös kysymykseen siitä, mikä on paras lainojen yhdistäminen. Seuraavaksi kuitenkin summattua tietoa kokemusteni perusteella.

Paras lainojen yhdistäminen: Etua löysi halvimman yhdistelylainan. Koska kyseinen laina oli mielestäni luotettavalta lainapalvelulta, jolta pitäisi saada laina melko nopeasti tilille, niin oli se myös mielestäni paras yhdistelylaina. Heikompaa Etuassa on kokemusteni perusteella, että se ei näytä lainan kokonaiskustannusta vaan arvioidun tyypillisen kuukausierän. Johtuen siitä, että ainakin viimeinen erä voi poiketa muista eristä, niin ei välttämättä voi laskea suoraan laina-aika kuukausina * ilmoitettu kuukausierä. Kuitenkin, Etua on siis testieni perusteella paras paikka lainojen yhdistämiseen. Etuan avulla voi yrittää saada lainaa yhdistelyyn 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa.

On löytänyt muuten halvimman nettilainan: Testissäni Omalaina ei löytänyt yhtä halpaa yhdistelylainaa kuin Etua, mutta olen muuten löytänyt sen kautta netin avulla löytämäkseni lainaksi halvimman lainan. Varsinkin tuo huomioiden myös Omalaina voi olla hyvä valinta lainojen yhdistämistä varten. Myös Omalainan avulla voi hakea lainaa esimerkiksi lainojen yhdistämiseen 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa.

Varavaihtoehto: Sortter on ihan hyvä kilpailuttaja kokemusteni perusteella, mutta yhdistelylainojen vertailussa se sijoittui kolmanneksi. Sortteriakin voi kuitenkin olla ihan järkevää kokeilla, jos et löydä kahden aiemmin mainitun avulla itseä miellyttää lainaa lainojen yhdistämiseen.

Etkö saa lainatarjousta lainojen yhdistämiseen? Olen kirjoittanut tälle sivustolle myös artikkelin siihen liittyen, miksi yhdistelylainaa ei välttämättä tarjota ja miten mahdollisuuksia saada tuollainen laina voisi mahdollisesti parantaa. Löydät kyseisen artikkelin tältä sivulta.