Paras pikavippi 2022 – Katso suositeltu lainapalvelu ja varavaihtoehtoja

Pikavipit eivät ole yhtä hyviä. Sen sijaan sillä, mistä pikavipin hakee voi olla paljonkin vaikutusta moneen eri asiaan. Tältä sivulta löydät suositeltuna mielestäni vuoden 2022 parhaan pikavipin. Lisäksi on listattuna muita hyviä paikkoja hakea lainaa netistä.

Paras pikavippi 2022 on Creditstar

Creditstarilla on useampi eri vahvuus. Aloitetaan lainasummista: Creditstarilta saa haettua lainaa jo 50€ alkaen, mikä ei ole vuoden 2022 pikavipille mitenkään kovin tavanomaista. Toisaalta Creditstarilta voi hakea lainaa varsin mukavaan 2000 euroon asti. Lisäksi Creditstarin vahvuutena on se, että siltä voi saada lainapäätöksen varsin nopeasti – kokemusteni perusteella ei ihan heti, mutta kuitenkin vikkelään. Creditstarin vahvuutena on myös se, että pystyy maksamaan ainakin Nordeaan lainarahat heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Onko Creditstarilla sitten heikkouksia? Yksi on se, että sen lainojen korot voisivat olla matalammat. Creditstar soveltuukin parhaiten siihen tilanteeseen, että tarvitsee lainaa vain vähäksi aikaa. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Muita hyviä lainapaikkoja

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Mikäli listatun paikan suurin mahdollinen lainasumma on yli 10 000 euroa, niin on kyseessä niin sanottu lainahakemusten kilpailuttaja. Enintään 10 000 euron lainan tapauksessa kyse on firmasta, joka myöntää itse lainaa. Listalta kannattaa huomioida esimerkiksi Ferratum, sillä se voi olla loistava paikka, jos hakee vain pientä pikavippiä. Toisaalta esimerkiksi Bondora voi soveltua isomman pikavipin tarpeeseen. Halutessasi löydät täältä Bondora kokemuksia.

Sitten taas, jos hakee erityisen halpaa lainaa eikä tarvitse rahoja ihan heti, niin voi Omalaina olla loistava vaihtoehto. Omalainan kautta voi nimittäin löytää poikkeuksellisen halvan nettilainan. Omalainasta on enemmän tietoa kokemusten muodossa tällä sivulla.