Paras pikavippi 2023 – Katso suositeltu lainapalvelu ja varavaihtoehtoja

Pikavipit eivät ole yhtä hyviä. Sen sijaan sillä, mistä pikavipin hakee voi olla paljonkin vaikutusta moneen eri asiaan. Tältä sivulta löydät suositeltuna mielestäni vuoden 2023 parhaan pikavipin. Lisäksi on listattuna muita hyviä paikkoja hakea lainaa netistä.

Paras pikavippi 2023 on Ferratum

Vuoden 2023 parhaaksi pikalainaksi valitsen Ferratumin ”Joustava” joustoluoton. Ferratumin joustoluotolla on useampi eri vahvuus. Aloitetaan lainasummista: Ferratumin joustoluoton kautta saa haettua lainaa jo 1€ alkaen, tietääkseni yksikään toinen lainapaikka ei mahdollista noin pienen lainan hakemista. Toisaalta Ferratumin joustoluoton kautta voi hakea lainaa varsin mukavaan 4 000 euroon asti.

Kuten joustoluotoille on tyypillistä, niin voi myös Ferratumin lainalta tehdä luottorajan puitteissa vaikkapa useampia nostoja. Uusien nostojen tekemisen Ferratumilta pitäisi olla todella helppoa.

Ferratum ansaitsee kiitosta myös siitä, että sen lainan kustannukset ovat selkeästi esillä. Ferratumilta lainaa ottaessa pitäisikin olla helposti selvillä siitä, minkä verran kuluja mikäkin asia aiheuttaa.

Muiden vahvuuksiensa lisäksi Ferratum on kokemusteni ja tietojeni perusteella myös todella luotettava lainapaikka. Tuota luotettavuutta korostaa esimerkiksi se, miten pitkään Ferratum on jo tarjonnut lainoja.

Ferratumin joustoluoton vahvuutena voi pitää myös esimerkiksi sitä, että nostetun joustoluoton lyhentäminen onnistuu varsin joustavasti. Ferratumilta otetun lainan voikin normaalisti maksaa pois nopeasti tai rauhallisessa tahdissa. Sekin on vielä hyvää Ferratumissa, että se ei vaadi vakuuksia tai takaajaa. Ferratumin joustoluoton alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Esimerkki Ferratumin lainan hinnasta: Jos nostaisi lainaa koko 4 000 euroa ja lyhentäisi sitä vuoden maksuajalla, niin voisi kokonaisuudessa takaisin maksettavaa tulla hieman alle 4 600 euroa. Todellisena vuosikorkona Ferratumin joustoluotolla on noin 30%.

Muita hyviä lainapaikkoja 2023

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Listan paikat on valittu kokemusten ja tietojen perusteella. Mikäli listatun paikan suurin mahdollinen lainasumma on yli 10 000 euroa, niin on kyseessä niin sanottu lainahakemusten kilpailuttaja. Enintään 10 000 euron lainaa tarjoavan lainapaikan tapauksessa kyse on firmasta, joka myöntää itse lainaa. Listan nopeista lainapaikoista esimerkiksi Bondora voi soveltua isomman pikavipin tarpeeseen, sillä siltä voi hakea lainaa peräti 10 000 euroa. Halutessasi löydät täältä Bondora kokemuksia.

Mikäli haluaisi vain pienen pikavipin, eikä Ferratum innosta tai siltä vaikkapa saa kielteisen lainapäätöksen, niin voi iRaha olla hyvä valinta. iRahalta voi olla hyvät mahdollisuudet saada pieni laina. Löydät tältä sivulta varsin tuoreita iRaha kokemuksiani.

Sitten taas, jos hakee erityisen halpaa lainaa eikä tarvitse rahoja ihan heti, niin voi Omalaina olla loistava vaihtoehto. Omalainan kautta voi nimittäin löytää poikkeuksellisen halvan nettilainan. Omalainasta on enemmän tietoa kokemusten muodossa tällä sivulla.

Kannattaako vuonna 2023 valita kilpailuttaja vai pikavippi?

Tuo riippuu isolta osin siitä, miten nopeasti tarvitsee lainaa. Jos tarvitsee lainaa heti, niin on syytä valita pikavippi. Mikäli taas on valmis odottamaan rahoja päivän tai pari, niin voi kilpailuttaja olla parempi vaihtoehto. Niin sanotun kilpailuttajan vahvuuksia ovat esimerkiksi se, että lainaa voi saada enemmän kuin pikavippifirmojen kautta ja se, että lainaa voi mahdollisesti löytää paremmilla ehdoilla. Mikäli haluat lisätietoja kilpailuttajista, niin voivat nämä kokemukset olla hyödyllisiä. Kilpailuttajien nopeuden suhteen on hyvä tietää se, että vaikka niiden kautta ei lähtökohtaisesti voi saada lainaa heti tilille, niin voivat ne monesti näyttää lainapäätöksiä heti.

Kannattaako pikavippi?

Pikavippi voi soveltua lyhytaikaiseen rahan tarpeeseen. Eli, jos esimerkiksi kodinkone hajoaa, rahaa ei ole ja tilalle on pakko saada uusi heti, niin voi pikavippi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Pikavippeihin kuitenkin liittyy riskejä. On kuitenkin hyvä tietää, että jos pikavippejä kertyy liikaa, niin pystyy niistä monesti pääsemään nopeasti eroon.

Parhaat lainapalvelut – mikä yhdistää?

Parhaita lainapalveluita yhdistää ensinäkin se, että niiltä tai niiden kautta on helppoa ja nopeata hakea lainaa. Tuo tarkoittaa esimerkiksi sitä, että lainapalvelu ei vaadi vakuuksia eikä takaajaa ja sitä, että lainahakemus ei ole monimutkainen. Toinen parhaita lainapalveluita yhdistävä asia on se, että lainaa on mahdollista saada järkevällä korolla. Kolmas yhdistävä tekijä on se, että haettavasta lainasta on saatavilla selkeästi tietoa. Neljänneksi yhdistää se, että lainafirma tarjoaa hyvää asiakaspalvelua. Ja vielä lopuksi sekin yhdistää parhaita lainapalveluita, että lainaa voi saada ainakin melko nopeasti omalle tilille.