Paras vakuudeton laina – Löydä itselle parhaat vakuudettomat lainat

Kirjoittaja: Atte S

Ei voi sanoa, että jokin yksi tietty sama vakuudeton laina olisi kaikille paras. Se mikä on tietylle henkilölle paras vakuudeton laina voi nimittäin riippua esimerkiksi siitä, miten henkilö painottaa lainan saamisen mahdollista nopeutta sekä helppoutta verrattuna siihen, miten edullinen laina on.

Ideaalitapauksessa voisi toki varmaankin sanoa, että paras vakuudeton laina olisi mahdollisimman edullinen, juuri itselle sopiva lainasummaltaan, mahdollisimman helposti ja nopeasti saatavilla, juuri itsellä sopivalla lyhennysaikataululla ja vielä mahdollisimman luotettavalta lainafirmalta, jotka tarjoaa netin parasta asiakaspalvelua. Käytännössä kuitenkin tuo yhdistelmä muuttuu monen tapauksessa mahdottomaksi jo siinä kohdassa, että on kokemusteni perusteella ainakin yleisesti ottaen niin, että mitä nopeammin ja helpommin laina on saatavilla, niin sitä kalliimpi se on todellisen vuosikoron suhteen.

Se, että täydellisen vakuudettoman lainan löytäminen ei käytännössä ole mahdollista ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö olisi keinoa parantaa mahdollisuuksia löytää mahdollisesti omaan tilanteeseen paras saatavilla oleva vakuudeton laina. Tuo on niin sanottujen lainahakemuksen kilpailuttajien ansiota. Ne ovat palveluita, joissa voi täyttää nopeasti ja helposti lainahakemuksen ja palvelu sitten välittää lainhakemuksen sen yhteistyökumppaneille ja voit alkaa samaan niiltä jopa käytännössä reaaliajassa tarjouksia lainasta.

Erityisen hyvillä lainahakemuksen kilpailuttajilla voi olla yhteistyökumppaneina nettirahoituslaitosten lisäksi myös niin sanotusti perinteisiä pankkeja. Tuo voi olla erityisen kivaa heille, jotka pitävät parhaan lainan isona kriteerinä sitä, miten edullinen sen todellinen vuosikorko on. Mikäli saa ainakin yhden lainatarjouksen kuluttajalainasta jonkin alempana tällä sivulla listatun lainahakemuksen kilpailuttajan avulla, niin pitäisi kyseessä olla juurikin vakuudeton laina ja vielä laina ilman takaajaa, oli lainatarjous sitten perinteiseltä pankilta tai nettirahoituslaitokselta.

Alempana olevaan vertailutaulukkoon on listattu mielestäni parhaat lainahakemuksen kilpailuttajat. Kun kokeilet jotakin niistä, niin voit mahdollisesti saada 0, 1 tai useamman lainatarjouksen. Eri kilpailuttajien yhteistyökumppaneissa voi olla jonkin verran vaihtelua ja ne voivat yhdistelylainasta olevien kokemusteni perusteella ehdottaa myös saman kokoista lainaa samalta lainafirmalta eri korolla. Mikäli et siis löydä ensimmäisen kilpailuttajan avulla omaan makuun riittävän hyvää lainaa, niin voi olla ihan hyvä idea kokeilla toista kilpailuttajaa.

Löydä parhaat vakuudettomat lainat

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Yksikään näistä palveluista ei kokemusteni perusteella veloita siitä, että sitä kokeilee. Yhtäkään mahdollisesti ehdotettua lainaa ei myöskään kokemusteni perusteella ole pakko ottaa. Voit siis noistakin näkökulmista yrittää varsin huoletta löytää omaan makuun parhaan vakuudettoman lainan hyvien kilpailuttajien avulla.