Paras VPN 2021 – Tämä on aitojen kokemuksien perusteella paras VPN-palvelu

VPN-palveluita on nykyisin valtava kasa ja VPN-palvelut myös tuntuvat kilpailevan sillä, mikä niistä lupaa eniten hyviä asioita. Totuus on kuitenkin tietenkin se, että kaikki VPN-palvelut eivät voi olla toisia parempia. Löydätkin tältä sivulta omien kokemusteni perusteella parhaan VPN:n ja tietoa muutamasta suositusta VPN-palvelusta.

Paras VPN 2021

Päivitys 08/2021: Netflix vaikuttaisi tiukentaneen VPN-palveluiden rajoituksia, eivätkä sen kanssa aiemmin toimineet palvelut välttämättä toimi ainakaan tällä erää.

NordVPN on kokemusteni perusteella selkeästi paras VPN. Ja käytännössä tämän VPN:n vahvuuksia ovat esimerkiksi helppokäytettävyys, hyvin toimivat yhteydet, varsin edullinen hinnoittelu ja hyvä asiakaspalvelu.

Noista edellä mainituista kohdista varmaan ainakin muut kuin ”hyvin toimivat yhteydet” ovat melko selkeitä, ja tuo kohta tarkoittaa käytännössä sitä, että NordVPN toimii esimerkiksi Netflixin kanssa ja sitä, että NordVPN:n käyttäminen ei tunnu hidastavan nettiä. Osta nyt NordVPN.

Haluatko lukea lisää NordVPN:stä? Löydät täältä kattavammin NordVPN kokemuksia.

Mahdollinen varavaihtoehto

Cyberghostin vahvuuksia ovat esimerkiksi melko mukava käyttöliittymä ja jopa todella halpa hinnoittelu. Tämä palvelu kuitenkin häviää kokemusteni perusteella NordVPN:lle ainakin siinä, että se tuntuisi toimivan selkeästi heikommin Netflixin kanssa. Halutessasi löydät tältä sivulta kattavammin Cyberghost kokemuksiani.

Suomalaisen VPN-palvelun haluaville

Esimerkiksi NordVPN mahdollistaa sen, että käyttää suomalaista VPN-yhteyttä. Mikäli kuitenkin haluaa käyttää suomalaisen firman VPN-ohjelmaa, niin voi F-Securen Freedome olla ihan hyvä vaihtoehto. Freedome ei tosin tunnu toimivan ainakaan Netflixin kanssa.

Helppo ilmainen kokeilu

Avastin Secureline VPN:ää kannattaa harkita ehkä siinä tapauksessa, että haluaa tehdä vain jonkin simppelin jutun VPN-yhteyttä käyttäen, eikä tarvitse sitä varten erityisen hyvää VPN:ää. Tälle melko keskinkertaiselle VPN:lle on nimittäin tarjolla helposti käynnistettävä viikon ilmainen kokeilujakso.

Mikä on paras VPN puhelimeen?

NordVPN tuntuu toimivan hyvin myös kännykän kanssa, joten sitä voi perustellusti pitää vuoden 2021 parhaan VPN-palveluna myös matkapuhelimelle. Mikäli NordVPN:ää ei jostain syystä halua käyttää, niin voi Freedome olla ihan fiksu varavaihtoehto.

Mikä on paras ilmainen VPN?

Vastauksen antaminen tähän luultavasti melko yleiseen kysymykseen on hieman haastavaa, sillä ainakin henkilökohtaisesti suhtaudun hieman epäillen siihen, miten järkevää on ylipäätänsä käyttää kokonaan ilmaista VPN:ää. Voi nimittäin olla, että tuollaisten palveluiden luotettavuus ei ainakaan keskimäärin tarkastellen ole maailman parasta luokkaa.

Mikäli kuitenkaan ei halua maksaa VPN-palvelusta, eikä tarvitse VPN:ää pitkäksi aikaa, niin kannattaa ehkä ensin käyttää Freedomen ilmainen kokeilujakso ja sitten Avastin VPN:n ilmainen kokeilu. Nuo kaksi putkeen käyttämällä pitäisi nimittäin saada yhteensä 12 päivää ihan asiallisen ja luotettavan VPN-palvelun käyttöaikaa.

Mikä on paras VPN Android-laitteille?

Omassa tapauksessani käytin NordVPN:ää nimenomaan Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävällä kännykällä, joten sanoisin, että myös tähän kysymykseen vastaus on, että NordVPN. Hanki NordVPN.