Paras webhotelli 2023 – paras ulkomainen ja suomalainen, arvostelut

Webhotelli voi olla tärkeä osa siinä, että voi pitää nettisivuston kävijöiden saatavilla. Webhotellien tarjonta on tätä kirjoittaessani jopa todella laajaa. Myös suomalaisia webhotelleja on varsin paljon. Olen itse käyttänyt melko montaa webhotellia ja käytän edelleen jokusta. Tällä sivulla kerron hieman mielestäni kahdesta parhaasta webhotellista. Toinen niistä on ulkomaalainen ja toinen suomalainen.

Paras webhotelli – DreamHost arvostelu

Kokonaisuutena tarkastellen mielestäni paras webhotellien tarjoaja on DreamHost. Aivan ensimmäinen asia, josta tykkään tämän webhotellipalvelun kanssa jopa todella paljon on sen hallintapaneeli. En ole nimittäin nähnyt millään muulla tarjoajalla läheskään yhtä selkeätä hallintapaneelia. Tuosta syystä uskoisin tämän yrityksen webhotellien sopivan erityisen hyvin myös heille, jotka ovat aloittelijoita nettisivujen pyörittämisen kanssa.

Toinen asia mistä tykkään DreamHostin webhotellin suhteen on sen toimintavarmuus, tietääkseni DreamHostilla olevat sivustoni eivät ole olleet kertaakaan yllättävästi poissa käytöstä. Kerran ne tosin olivat kaiketi ilmoitetusti jonkin päivityksen takia jonkin aikaa poissa käytöstä. Kolmas asia, josta antaisin DreamHostille erityisen paljon pisteitä on se, miten nopeasti sillä olevat nettisivut latautuvat. Siinä vain ei tunnu olevan käytännössä ollenkaan viivettä.

Käytän itse DreamHostin sellaista webhotellia, joka on tarkoitettu nimenomaisesti WordPressille. Se ei ole halpa, mutta hinta-laatusuhde on mielestäni ollut sen kanssa hyvin kohdallaan. Kyseisen webhotellin hinnan kanssa pohdiskelevien voi olla kiva tietää se, että DreamHostin webhotelleista voi maksaa kuukausilaskutuksella. Kaikki webhotellien tarjoajat eivät mahdollista tuota. On tosin niin, että jos valitsee DreamHostilla kuukausilaskutuksen sijaan vuosilaskutuksen niin voi kuukautta kohden lasketusta hinnasta saada alennusta. Hanki nyt DreamHost.

Paras suomalainen webhotelli – Zoner arvostelu

Zoner ei ole täydellinen, mutta se on jopa erittäin hyvä. Erityisesti olen tykännyt tämän palvelun webhotellin suhteen toimintavarmuudesta ja nopeudesta. Myös asiakaspalvelu on ollut ainakin ihan hyvää. Heikompi puoli on sitten hallintapaneeli. Zonerilla on tavallaan kaksi hallintapaneelia: yksi tiliä varten ja yksi teknistä puolta varten. Kun tuohon yhdistää sen, että varsinkaan teknisten asioiden suhteen hallintapaneeli ei ole maailman selkein, niin voi tätä webhotellia suositella erityisesti heille, jotka ovat valmiit käyttämään hieman aikaa Zonerin systeemin opetteluun.

Dreamhostilla ei käsittääkseni voi olla .fi-verkkotunnuksia rekisteröitynä, Zonerilla se onnistuu kokemusteni perusteella hyvin. Zoner näyttäisi tarjoavan uusille asiakkaille varsin aktiivisesti kivoja tarjouksia. Sellaisen hyödyntäminen voi olla kiva ja ainakin melko edullinen tapa tutustua Zonerin käyttämiseen. Avaa nyt Zoner-tili.

Oletko perustamassa verkkokauppaa?

Mikäli pohdit webhotellia verkkokauppaa varten, niin voi olla kiva tietää se, että monet johtavat verkkokauppa-alustoja tarjoavat yritykset sisällyttävät rajattoman liikenteen webhotellin niiden tavallisiin hintoihin. Olen käsitellyt verkkokauppa-alustoja tällä nettisivustolla laajemmin tällä sivulla.