Pieni laina heti tilille – Hae pientä pikavippiä helposti

Pienten lainojen tarjonta on vähentynyt todella paljon. Isona syynä tuohon on se, että moni aiemmin pientä lainaa tarjonnut lainapalvelu on lopettanut uusien lainojen myöntämisen. Onneksi kuitenkin edelleen löytyy ainakin muutama oikeinkin kiva lainapaikka, joilta voi hakea pientä lainaa. Neljä tuollaista paikkaa seuraavaksi esittelyssä.

Tarjolla netin pienin pikavippi – hae lainaa eurosta alkaen

Ferratumin ainakin keskeytettyä kertalainan tarjoamisen, voi siltä ainakin tätä kirjoittaessa hakea ainoastaan joustoluottoa. Tuo ei kuitenkaan ole pienen lainan haluavien kannalta minkäänlainen ongelma, sillä Ferratumin joustoluotolta pitäisi onnistua nostojen jo yhdestä eurosta alkaen. Mukavaa on myös se, että tuosta ylöspäin halutun lainasumman pystyy valitsemaan jopa todella tarkasti. Koska Ferratumin lainamuotona on joustoluotto, niin voi siltä luottorajan puitteissa nostaa ensimmäisen lainan päälle tarvittaessa uutta lainaa.

Kokemusteni perusteella Ferratum on varsin nopea lainapaikka. Ferratum voi siis kaikkinensa olla oikein hyvä valinta pienen pikavipin haluaville. Ferratumilta voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaa 25 eurosta alkaen

Myös iRaha voi olla hyvä valinta lainapaikaksi, jos tarkoituksena on ottaa pieni pikavippi. Tämä paikka nimittäin tarjoaa lainaa 25 eurosta alkaen (tosin kännykällä iRahaa käyttäessä palvelu näyttää ehdottavan, että lainaa voi hakea alkaen 30 eurosta).

Pienten minimilainasummien lisäksi tässä paikassa on kivaa esimerkiksi se, että lainaa tuntuu olevan todella helppo hakea ja lisäksi sekin on mukava juttu, että haettavan lainasumman voi pienten lainojen kohdalla valita varsin kattavasti. Tuo viimeinen plussa tarkoittaa käytännössä sitä, että myös esimerkiksi 40 ja 50 euron lainaa voi hakea. Hae nyt lainaa iRahalta.

Halutessasi löydät esimerkiksi täältä iRaha kokemuksia.

Lainaa 100 eurosta alkaen

On hieman mielipidekysymys, että onko Vippi paikka, josta voi saada pienen lainan. Tämän paikan minimi on nimittäin 100 euroa. Toisaalta taas sitten positiivisella puolella on se, että Vipin pitäisi olla erittäin luotettava ja nopea lainapaikka. Vipiltä voi hakea joustoluottoa tai kulutusluottoa. 100€ laina on tarjolla joustoluoton kautta, kun taas kulutusluoton pienin mahdollinen lainasumma on 1 000 euroa. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Myös Bondora tarjoaa nyt melko pientä lainaa

Bondora alensi hiljattain sillä lainahakemukseen valittavissa olevaa pienintä mahdollista lainasummaa. Aiemmin Bondoran minimi oli 500 euroa, mutta nyt uudistuksen myötä se on 100 euroa. Tuon ansiosta Bondorakin ansaitsi paikkansa tälle sivulle. Bondoralta on kokemusteni perusteella erittäin helppoa hakea lainaa ja se myös pystyy parhaassa tapauksessa maksamaan lainan jopa todella nopeasti hakijan pankkitilille. Bondoralla voi valita haluavansa jo sen pienimmille lainoille varsin mukavan pituisen laina-ajan. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Miten nopeasti pieni laina voi olla tilillä? Kokemusteni perusteella noin 10 minuuttia – puoli tuntia on hyvä aika-arvio. Toki tuossa voi olla vaihtelua erinäisistä syistä.

Mitä vaaditaan, että lainan voi saada heti tilille? Haki sitten isoa tai pientä lainaa, niin on tärkeätä se, että hakee lainaa aamu 07 ja ilta 23 välillä. Lainafirmat eivät nimittäin saa siirtää lainaa hakijalla noiden aikojen ulkopuolella. Joskin poikkeuksen tuohon muodostavat nostot jo avatulta joustoluotolta. Lisäksi on tärkeätä, että hakee lainaa sellaisen pankin tilille, johon lainafirma voi maksaa heti lainan. Lähtökohtaisesti hankalia pankkeja ovat ainakin S-pankki ja Ålandsbanken.

Luotettava pieni laina – mistä sellainen löytyy? Kokemusteni perusteella pieniä lainoja tarjoavat firmat ovat luotettavia. En muista, että kertakaan olisi esimerkiksi veloitettu kuluja, joista en ollut tietoinen lainaa hakiessa. Lisäksi on kiva tietää, että tällä sivulla mainituista paikoista Ferratumin emoyhtiö on pörssilistattu. Esimerkiksi Ferratum voikin siis kaiken tietämäni perusteella olla hyvä paikka löytää luotettava pieni laina.

Miksi pieniä lainoja on niin vähän? Todennäköisesti tuossa on kyse ihan vaan rahasta, eli lainafirmat kokevat, että ne eivät pysty tekemään ainakaan tarpeeksi voittoa myöntämällä pieniä lainoja. Taloudelliset syyt lienevät taustalla myös siinä, miksi pikavippien tarjonta on ylipäätänsä vähentynyt viime vuosina.

Peritäänkö pienistä lainoista sivukuluja? Lainafirmat saattavat periä kuluja esimerkiksi siitä, jos haluaa, että laina siirretään mahdollisimman nopeasti hakijan pankkitilille. Mahdollisista sivukuluista pitäisi olla saatavilla tietoa, ennen kuin mahdollisesti nostaa lainan itselle.

Mistä pieni laina, jos on vaikea saada myönteistä lainapäätöstä? Pientä lainaa hakiessa avataan monesti joustoluottotili, jolta voisi nostaa lainaa myös isomman summan. Tuollaista joustoluottotiliä hyödyntävät esimerkiksi Ferratum ja Vippi. Voi olla paremmat mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös, jos hakee pientä kertalainaa. iRahan lainat ovat lähtökohtaisesti kertalainoja, joten se voi siis olla hyvä valinta lainapaikaksi siinäkin tapauksessa, että lainan saaminen tuntuu vaikealta.

Esimerkki pienen lainan hinnasta: jos hakisi iRahalta lainaa 30 euroa 30 päivän maksuajalla ilman lisäpalveluita, niin pitäisi lainasta maksaa takaisin 35,50 euroa.