Pieni laina heti tilille – Hae pientä pikavippiä helposti

Pienten lainojen tarjonta on vähentynyt todella paljon. Todennäköisesti tuohon on syynä se, että lainafirmat eivät enää usko voivansa tehdä tarpeeksi rahaa myöntämällä pieniä lainoja. Onneksi kuitenkin edelleen löytyy ainakin pari paikkaa, joista voi hakea pientä lainaa. Kaksi tuollaista paikkaa seuraavaksi esittelyssä.

Hae lainaa eurosta alkaen

Ferratumilla on tarjolla kertalaina ja joustoluotto. Mikäli Ferratumilta haluaa pienen lainan, niin on noista syytä valita joustoluotto. Ferratumin joustoluotolta pitäisi nimittäin onnistua nostot jo yhdestä eurosta alkaen. Ferratumin alaikäraja on 21 vuotta ja ainakin perinteisesti Ferratum on myöntänyt lainaa varsin monille hakijoille. Ferratum voi siis olla oikein hyvä valinta pienen pikavipin haluaville. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Lainaa 25 eurosta alkaen

Myös iRaha voi olla oikein hyvä valinta pienen lainan haluaville. Tämä paikka nimittäin tarjoaa lainaa 25 eurosta alkaen (tosin kännykällä hakiessa palvelu näyttää ehdottavan minimisummana 30 euroa). Pienten lainasummien lisäksi tässä paikassa on kivaa esimerkiksi se, että lainaa tuntuu olevan todella helppo hakea. Hae nyt lainaa iRahalta.

Mitä vaaditaan, että lainan voi saada heti tilille? Haki sitten isoa tai pientä lainaa, niin on tärkeätä se, että hakee lainaa aamu 07 ja ilta 23 välillä. Lainafirmat eivät nimittäin saa siirtää lainaa hakijalla noiden aikojen ulkopuolella. Joskin poikkeuksen tuohon muodostavat nostot jo avatulta joustoluotolta. Lisäksi on tärkeätä, että hakee lainaa sellaisen pankin tilille, johon lainafirma voi maksaa heti lainan. Lähtökohtaisesti hankalia pankkeja ovat ainakin S-pankki ja Ålandsbanken.

Ovatko pienet lainat luotettavia? Kokemusteni perusteella ovat. En muista, että kertakaan olisi esimerkiksi veloitettu kuluja, joista en ollut tietoinen lainaa hakiessa. Lisäksi on kiva tietää, että tällä sivulla mainituista paikoista Ferratumin emoyhtiö on pörssilistattu.