Pieni pikavippi – Luotettava pieni laina, pieni kertalaina

Kirjoittaja: Atte S. Päivitetty: 2023.

Pienten lainojen tarjonta on vähentynyt jopa todella radikaalisti. Tuo on siinä mielessä harmi, että pieni laina voi olla ainakin sillä tavalla kätevä, että sen ei normaalisti pitäisi keritä kasvamaan kovin paljon korkoja ja kuluja ennen kuin sen maksaa pois kaikkine kustannuksineen. On kuitenkin edelleen joitakin paikkoja hakea pientä tai ainakin melko pientä lainaa netistä. Alempana niitä listattuna.

Pieni laina netistä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Pieni laina heti tilille: Jos haluat pienen lainan käytännössä heti tilille, niin voivat listatuista paikoista varmimpia valintoja olla Cashday, iRaha ja Vippi. Ainakin noista kahden ensimmäisen suhteen on tosin niin, että jos lainan haluaa jopa heti tilille, niin joutuu siitä ainakin lähtökohtaisesti maksamaan lisäkulun. Lisäksi voi olla hyvä huomata se, että esimerkiksi kaikkiin pankkeihin ei välttämättä pystytä maksamaan lainaa heti.

Luotettava pieni laina: Ferratum on pörssiyrityksen tarjoama laina ja Ferratumin laina on ollut jo melkoisen pitkään tarjolla netissä. Esimerkiksi Ferratumilta voi siis olla mahdollista saada erityisen luotettava pieni laina.

Pieni kertalaina: Bondoran, Cashdayn ja iRahan lainat ovat niin sanottuja kertalainoja. Noista kahdelta viimeiseltä voi tosin mahdollisesti olla mahdollista saada uusi laina jo ennen kuin on maksanut vanhan lainan kustannuksineen pois. Siinä mielessä nuo paikat voivat muistuttaa joustoluottoa tarjoavia lainapalveluita.

Esimerkki kustannuksista: 30 euron laina Cashdaylta, ilman lisäpalvelua maksettavaa 35,48€, lisäpalvelun kanssa 49,38€. Pienen tai ainakin melko pienen pikavipin hinta voi varsinkin prosentuaalisesti tarkasteltuna siis riippua jopa todella paljon siitä, tarvitseeko lainalle lisäpalvelun. Kaikki tällä sivulla listatut lainapaikat voivat muuttaa hinnoitteluaan. Edellä olleet hintatiedot perustuvat tämän sivun päivittämisen aikoihin saatavilla olleisiin tietoihin.