Pienikorkoinen laina – Näin se voi löytyä

Kirjoittaja: Atte S

Lainafirmat voivat soveltaa lainaa haluaviin henkilöihin eri korkotasoja. Voi esimerkiksi olla erilainen hinnoittelu heille, joilla on historiaa lainafirman kanssa. Tuosta syystä ei voi sanoa, että jokaiselle henkilölle löytyisin halvin tai edes pienikorkoinen laina samalta lainafirmalta. On kuitenkin keino, jolla voi parantaa omia mahdollisuuksia löytää pienikorkoinen laina. Toki on aina aina henkilöstä riippuvaa, mitä ylipäätänsä pitää pienikorkoisena lainana.

Kuitenkin, se keino on se, että käyttää niin sanottua lainahakemuksen kilpailutusta. Tuo tarkoittaa käytännössä sitä, että käyttää palvelua, joka voi yrittää löytää lainatarjouksen juuri sinulle useammalta lainafirmalta. Erityisen hyvien lainahakemuksen kilpailuttajien suorittamassa seulonnassa voi olla mukana myös niin sanotusti perinteisiä pankkeja. Kokemusteni perusteella tuo voi nostaa mahdollisuuksia siihen, että löytää miellyttävän pienikorkoisen lainan. Hyvät lainahakemuksen kilpailuttajat tarjoavat laajan vertailun lisäksi mahdollisuuden käyttää palvelua nopeasti, helposti ja ilmaiseksi. Alempana olevasta taulukosta löytyy listattuna kokemusteni perusteella erityisen hyviä palveluita tehdä lainan kilpailutusta.

Lainaa pienellä korolla

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Yksikään näistä palveluista ei kokemusteni perusteella pakota ottamaan lainaa. Eli jos vaikkapa et saa omaan makuusi riittävän pienkorkoista lainatarjousta, niin pitäisi olla täysin mahdollista jättää laina ottamatta.

Esimerkkejä pienikorkoisista nettilainoista

Lainasumma ja laina-aika:Todellinen vuosikorkoprosentti:
5 000€, 3 vuotta9,92%
11 000€, 5 vuotta8,70%
20 000€, 7 vuotta7,07%
35 000€, 10 vuotta5,59%
50 000€, 15 vuotta5,12%

Toiseksi ylin lainaesimerkki huomioimatta lainaesimerkit ovat Rahalaitokselta, 11 000€ euron lainan lainaesimerkki on Omalainalta. Lainaesimerkit on poimittu lainapalveluiden lainalaskureista. Palvelut voivat tehdä muutoksia. Esimerkit eivät ole tae siitä, että itselle tarjottaisiin noin edullista lainaa. Toivottavasti kuitenkin löydät tarvittaessa omaan makuun riittävän halvan lainan.