Pikalaina yritykselle  – Melko nopea ja helppo laina yritykselle voi olla mahdollinen

Ensin ehkä joidenkin näkökulmasta huono uutinen: yritykselle ei lähtökohtaisesti voi saada netistä yhtä nopeasti lainaa kuin pikavippi on yksityishenkilöille. Tuo ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisi erityisen vaikeata tai hidasta saada laina yritykselle netistä. Mielestäni se voi olla niin helppoa ja nopeata, että voi sanoa, että pikalaina yritykselle netistä on mahdollinen.

Netissä on tätä kirjoittaessani melko hyvin yrityksille suunnattuja lainapaikkoja. On niin lainapalveluita, jotka voivat tarjota suoraan lainaa yrityksille sekä palveluita, jotka voivat niin sanotusti kilpailuttaa yrityslainan. Olen poiminut alempana olevaan taulukkoon molempia noita olevia lainapalveluita. Toivottavasti löydät yrityksesi tarpeisiin sopivan lainapalvelun.

Pikalainaa yritykselle

Lainapalvelu:Miksi suosittelen:
QredKokemusten perusteella varsin moni vaikuttaisi tykkäävän tästä lainapaikasta. Myös omat kokemukseni ovat olleet isolta osin positiivisia, joskin kokemusteni perusteella Qredin lainaa harkitessa tiedostettavaakin löytyy.
ZmartaTämä on kilpailuttaja. Kokemusteni perusteella erityisen helppo ja nopea sellainen myös yrityslainaa varten.
CapitalBoxVarsin ison pörssiyrityksen omistama lainapalvelu.
SortterKilpailuttaja, jonka avulla jopa 10 miljoonan euron yrityslaina vaikuttaisi ainakin tätä päivittäessäni olevan mahdollinen.

Onko nopea laina yritykselle kalliimpi?

En tiedä yhtäkään lainapalvelua, joka sinänsä veloittaisi siitä, että se voi siirtää yrityslainan erityisen nopeasti yrityksen käyttöön. Toisaalta on kuitenkin niin, että jos lainapalvelu myöntää niin sanottuja pikalainoja yrityksille, niin ei se välttämättä tee yhtä kattavaa selvitystä lainan haluavan yrityksen tilanteesta kuin hitaammassa tahdissa yrityslainaa tarjoavat lainapaikat. Tuo voi näkyä siinä, että pikavipin yritykselle tarjoava lainafirma haluaa yrityslainasta korkeammat kustannukset, koska se voi tuolla tavoin tasapainottaa sitä, että mahdollisesti isompi osa nopean yrityslainan saavista firmoista ei maksa lainaa takaisin. Pikalaina yritykselle soveltuukin nähdäkseni parhaiten siihen tilanteeseen, jos nostetun yrityslainan kustannuksineen voi maksaa varsin nopeasti pois.

Yrityslaina ilman liitteitä

Ainakin omassa tapauksessasini Qred suostui myöntämään ja maksamaan tilille yrityslainan ilman liitteiden lähettämistä, on tosin mahdollista, että jos haluaa Qrediltä sen tarjoamaksi lainasummaksi erityisen ison yrityslainan, niin joutuu sitä varten lähettämään ainakin yhden liitteen.