Pikalainojen yhdistäminen – Hyvät säästöt voivat olla mahdollisia

Jos on ottanut pikalainoja, jotka haluaa yhdistää, niin saattaa olettaa, että se veisi paljon aikaa ja olisi hankalaa. Noin ei kuitenkaan välttämättä ole. Voi nimittäin olla varsin nopeata saada laina, jolla yhdistää pikalainat. Lisäksi se voi olla ainakin melko helppoa. Varsinkin nuo asiat huomioiden voi olla kiva tietää, että pikalainat yhdistämällä voi säästää varsin hyvin rahaa.

Pikalainojen yhdistämisen rahallinen hyöty riippuu siitä, millaisen korkoprosentin pikalainoja on yhdistämässä ja millaisen lainan mahdollisesti saa niiden yhdistämiseen. Pikalainojen yhdistämisestä voi siis saada lähtökohtaisesti sitä isomman edun, mitä halvempi se laina on, jolla pikalainat yhdistää.

Jos haluaa löytää mahdollisimman halvan lainan pikalainojen yhdistämiseen, niin voi kätevä apuväline olla niin sanottu lainan kilpailuttaja. Tuo tarkoittaa käytännössä nettipalvelua, jossa lainahakemuksen tekemällä se välitetään jopa useammalla lainafirmalle. Mukana kilpailutuksessa voi olla myös lainafirmoja, jotka lähtökohtaisesti tarjoavat jopa selkeästi perinteisiä pikalainoja halvempaa lainaa. Olen itse kokeillut varsin montaa lainan kilpailuttajaa. Alempana olevaan taulukkoon olen listannut niistä sellaisia, jotka ovat kokemusteni perusteella erityisen hyviä. Kokemusteni perusteella kaikkia niitä voi kokeilla ilmaiseksi eikä yksikään niistä pakota ottamaan lainaa, vaikka sellaista tarjottaisiin jopa yli yhden lainafirman toimesta.

Yhdistä pikalainat

Lainasumma  
Laina-aika  
See More