Pikavippi pankkitunnuksilla – Hae lainaa helposti netistä

Mikäli pikavipin haluaa saada mahdollisimman nopeasti, niin voi sitä olla hyvä idea hakea pankkitunnuksien avulla. Onneksi edelleen löytyy jokunen paikka, jotka voivat myöntää pikalainaa verkkopankkitunnuksien käyttäjille. Tällä sivulla noita listattuna & tietoa.

Hae lainaa verkkopankkitunnuksien kanssa

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Taulukon tiedot perustuvat kokemuksiin ja/tai lainapaikoista saatuihin tietoihin. Lainafirmat voivat muuttaa tarjontaansa sekä hinnoitteluansa.

Tietoa lainaa verkkopankkitunnuksilla haluaville

Minkä pankkien tunnusten kanssa lainaa voi hakea netistä? Tuo näyttäisi olevan mahdollista kaikkien Suomessa toimivien suosituimpien pankkien tunnuksilla. Toki voi olla hieman vaihtelua siinä, minkä pankkien tunnukset toimivat tietyn lainafirman palvelun kanssa.

Kysyvätkö lainafirmat jotain tietoja, jos hakee lainaa verkkopankkitunnuksien kanssa? Ainakin yleensä ne kysyvät tuossakin tapauksessa hieman perustietoja hakijasta. Nuo kysyttävät tiedot tuppaavat olemaan sellaisia, että ne pystyy kertomaan helposti ja nopeasti muistista.

Miten nopeasti lainan voi saada tilille, jos käyttää pankkitunnuksia? Jopa lähes heti, eli tuo voi olla hyvinkin mahdollista 15 minuutin sisään. On kuitenkin syytä tiedostaa se, että tuo ei ole mikään varma juttu ja esimerkiksi se voi vaikuttaa lainan saamisen nopeuteen, että minkä pankin tilille haluaa lainan.

Onko olemassa uusia pikavippejä, jotka ovat saatavilla pankkitunnuksilla? Tietojeni perusteella sanoisin, että tätä kirjoittaessa tuota lähinnä on Taskulaina. Joskin on hyvä tietää se, että Taskulainankin takana on lainapalvelu, joka on tarjonnut netissä lainaa jo varsin pitkään.

Syynä siihen, miksi uusia verkkopankkitunnuksilla saatavia vippejä ei enää juurikaan ilmesty, lienee pohjimmiltaan se, että lainojen korkoja rajoitetaan nykyään varsin tarkasti Suomessa. Tuosta taas seuraa se, että täällä toimivat lainafirmat haluavat olla aiempaakin tarkempia sen suhteen, keille ne myöntävät lainaa.

Onko mahdollista saada pikavippi pankkitunnuksilla 24h joka päivä? Mahdollisesti. Eli käytännössä tilanne on se, että lailla on rajoitettu niin, että lainojen maksaminen uusille asiakkaille on kielletty kello 23 jälkeen ja ennen 07, mutta sitten henkilö voi nostaa olemassa olevalta lainatililtä lainaa vaikka 24h päivässä – tuo niillä oletuksilla, että käytössä oleva lainafirma mahdollistaa sen ja lainatilillä on jäljellä luottorajaa. 24h-lainatiliä näyttäisi hyödyntävän esim. Vippi-palvelu.

Tuon ylempänä mainitun 23-07 -jutun suhteen on hyvä tiedostaa se, että se ei tarkoita sitä, että kaikki lainafirmat maksaisivat lainoja ulos kello 23 asti tai jo 07 alkaen. Tuon sijaan niillä voi olla omia, tiukempia, rajoituksia.

Vaikka lainojen hakijalle maksamisen suhteen onkin olemassa kellonaikarajoitus, niin päivien suhteen sen sijaan ei ole ainakaan tätä kirjoittaessa rajoituksia. Eli verkkopankkitunnuksilla pitäisi voida saada lainaa myös esimerkiksi viikonloppuna.

Voiko lainaa hakea myös verkkopankkisovelluksella? Kyllä, eli lainan hakemiseen käytettävien pankkitunnusten ei tarvitse ainakaan lähtökohtaisesti olla sellaisia perinteisiä paperilla olevia, vaan esimerkiksi kännykästä mahdollisesti löytyvän sovelluksen pitäisi riittää hyvin.

Voiko kulutusluoton saada pankkitunnuksilla? Tuon pitäisi olla hyvinkin mahdollista. Esimerkiksi Vippi-palvelulta voi hakea kulutusluottoa jopa 10 000 euroa verkkopankkitunnuksien avulla. Kyseisen palvelun kulutusluotto löytyy ainakin tätä kirjoittaessa palvelun valikon avulla.

Onko lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla turvallista? Ainakin omien kokemusteni perusteella se on sitä. Mutta on toki aina hyvä käyttää järkeä lainaa hakiessa, ja mikäli vaikka herää jotain epäilyksiä liittyen hakuprosessiin, niin voi olla hyvä jättää homma kesken tai ainakin ottaa yhteyttä lainafirman asiakaspalveluun, ja kysäistä mieleen tulleesta asiasta.

Esimerkki lainasta, jota voi hakea pankkitunnuksien avulla:

  • Lainasumma 250 euroa, lainan pois maksaminen neljässä erässä ja kokonaisuudessa takaisin maksettava summa vähän alle 267 euroa. Tämä esimerkki on Taskulaina-palvelusta, eikä siinä ole otettu huomioon mahdollisen maksullisen lisäpalvelun hyödyntämistä.

Mikäli et löytänyt tältä sivulta itseä miellyttävää lainapalvelua, niin saattaa sinua kiinnostaa tämän sivun lista, jolla on erilaisia lainapaikkoja.