Pikavippi pankkitunnuksilla – Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Netistä on mahdollista saada lainaa pankkitunnuksien kanssa. Siinä tapauksessa kyseeseen tulee ainakin useimmiten niin sanottu pikavippi. Pikavippien etuna voi olla se, että sen lisäksi että sellaisesta voi saada pankkitunnuksien avulla lainapäätöksen, niin voi sen myös mahdollisesti saada jopa todella nopeasti pankkitilille. Alempana on listattuna lainapalveluita saada lainaa pankkitunnuksien kanssa.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kokemusteni perusteella Vippi ja iRaha voivat olla erityisen nopeita paikkoja saada lainaa pankkitunnuksilla. Bondorakin on parhaimmillaan nopea ja helppo paikka saada laina pankkitunnuksilla, mutta sen kohdalla vaikuttaisi voivan olla hieman enemmän vaihtelua siinä, miten nopeasti rahat tulevat tilille. Ainakin iRaha käyttää toimintamallia, jossa se veloittaa lisäkulun, jos haluaa lainaa mahdollisimman nopeasti tilille.

Pikavippi pankkitunnuksilla 24h? Yksikään lainapalvelu ei saa siirtää lainaa ottavan henkilön ensimmäistä lainaa hänelle esimerkiksi kello 23 jälkeen. Mikäli henkilöllä on kuitenkin jo aiemmin avattu joustoluottotili lainapalvelusta, niin voi siltä olla mahdollista saada lainaa pankkitunnuksilla 24h. Tuossakin tapauksessa on tosin hyvä huomata se, että siirrot joihinkin pankkeihin eivät välttämättä tapahdu heti. Tietojeni perusteella esimerkiksi S-Pankki voi olla ainakin vaikea pankki saada pikavippi heti tilille. Tällä sivulla listatuista lainapalveluista joustoluottotiliä tarjoavat ainakin tämän sivun kirjoittamisen aikaan Vippi-palvelu ja Saldo.

Kaikki lainapalvelut kysyvät ainakin ensimmäistä kertaa lainaa hakiessa jotain. Vaikka lainaa voikin siis olla mahdollista saada netistä verkkopankkitunnuksien kautta, niin on kokemukseni ollut se, että jokainen lainapalvelu haluaa tietää ainakin joitakin perustietoja lainaa hakevasta henkilöstä sen lisäksi, että hän käyttää pankkitunnuksia.