Pikavippikierre – 3 vinkkiä pikavippikierteen katkaisemiseen

Pikavippikierre tarkoittaa sitä, että uusia pikavippejä otetaan aiempien pikavippien pois maksamiseksi tai lyhentämiseksi. Erityisen ongelmalliseksi pikavippikierteen voi tehdä se, että kun se on kerran lähtenyt käyntiin, niin voi sen poikki saaminen olla erittäin vaikeaa. Ei kuitenkaan onneksi mahdotonta. Alla kolme vinkkiä pikavippikierteen katkaisemiseksi.

1. Yritä saada lisää maksuaikaa vanhojen vippien maksamiseen, jotta et joudu ottamaan uusia. Moni lainapaikka voi olla yllättävänkin suopea myöntämään pyydettäessä ylimääräistä maksuaikaa ja lisäksi joiltakin niistä saattaa löytyä jo valmiiksi palvelu, joka mahdollistaa eräpäivän siirtämisen.

Vaikka eräpäivän siirtäminen olisikin maksullista, niin ovat siitä aiheutuvat kulut lähtökohtaisesti pienempiä kuin uuden vipin ottamisesta seuraavat kulut.

2. Priorisoi eniten ongelmia aiheuttavien vippien maksamista. Varsinkin vanhojen pikavippien koroissa olla paljon vaihtelua, ja mikäli haluaa maksaa pikavippejä pois mahdollisimman tehokkaasti, niin on lähtökohtaisesti järkevää yrittää painottaa kalliimpien korkojen vippien lyhentämistä.

3. Harkitse pikavippien pois maksamista isommalla ja halvemmalla lainalla. Nykyään netistä voi hakea aidosti edullista lainaa. Mikäli tuommoisen lainan onnistuu saamaan, niin voi olla oikein fiksu idea käyttää se pikavippien pois maksamiseen. Tuo voi nimittäin ratkaista pikavippiongelman, auttaa säästämään korkokuluissa ja tuoda lisää liikkumavaraa omaan budjettiin. Toki jos pikavipit maksaa pois isommalla lainalla, niin on hyvä tehdä päätös, ettei ota enää vippejä.

Suositeltuja paikkoja hakea lainaa pikavippien pois maksamiseen

Vieritä ylös