Puhelinliittymä opiskelijalle – Melko edullisia, mutta hyviä liittymiä opiskelijoille

Harvalla opiskelijalla on ainakaan liikaa rahaa käytettävissä puhelinliittymään. Toisaalta puhelinliittymä on ainakin erittäin suurelle osalle opiskelijoista nykyään sellainen asia, että se on käytännössä pakko olla ja mielellään vielä riittävän hyvillä ominaisuuksilla. Onneksi nykyään on markkinoille ainakin muutama puhelinliittymä, joissa yhdistyvät melko edullinen hinta ja hyvät ominaisuudet. Tällä sivulla on sellaisia suositeltuna opiskelijoille.

Moi Rajaton 4G 200M: Tässä liittymässä on mielestäni jopa erinomainen hinta-laatusuhde heille, jotka haluavat liittymänsä olevan niin sanotusti rajaton netin suhteen. Eli siis, että sitä voi ainakin Suomessa käyttää liittymän kuukausimaksulla niin paljon kuin haluaa. Tämä on tuollainen liittymä, jonka pakollinen kuukausimaksu on melko hillityt 18 euroa ja netin lähtökohtainen nopeus siis varsin mukava 200 Mbit/s. Huomioitavaa tämän liittymän suhteen on se, että puheluista ja tekstareista voi tulla lisämaksettavaa, mutta onneksi kuitenkin yhteensä enintään 4 euroa kuukaudessa. Moi toimii DNA:n verkossa, joten esimerkiksi kuuluvuuden pitäisi normaalisti olla hyvä. Hanki Moin liittymä.

Telia Dot 4G ”Käytön mukaan”: Tämä liittymä sopii erityisesti heille, jotka käyttävät puhelinliittymää jopa todella vähän. Tuo johtuu siitä, että tämän liittymän perusmaksu on vain 8 euroa kuukaudessa, mutta se ei toisaalta sisällä nettiä, puheluita eikä tekstareita. Niistä voi tulla päivässä maksimissaan yhteensä euro maksettavaa ja kuukausilasku voi olla enintään 25 euroa. Monen opiskelijabudjetin kannalta miellyttävää tässä liittymässä voi halvan minimikuukausimaksun lisäksi olla se, että liittymän saa ilman avausmaksua. Tämän liittymän lähtökohtainen netin nopeus on 100 Mbit/s, joka sekin on melko nopea. Hanki nyt Telia Dot.

Moi Potti: Tämä puhelinliittymä voi olla hyvä valinta erityisesti heille, jotka käyttävät liittymän nettiä jonkin verran, mutta eivät valtavasti. Tämän liittymän perusmaksu on nimittäin varsin hillityt 12 euroa kuukaudessa ja sillä saa käyttää nettiä 6 Gt/kk. Ensimmäisenä tällä sivulla mainitun Moin liittymän tapaan myös tämän liittymän kanssa on valitettavasti niin, että puheluista ja tekstareista tulee lisämaksettavaa perusmaksun päälle. Onneksi kuitenkin yhteensä enintään 4 euroa kuukaudessa. Tämänkin liittymän netin lähtökohtainen nopeus on ihan kiva, sillä se on 100 Mbit/s. Hanki nyt Moin liittymä.

Operaattorit voivat tehdä muutoksia tarjontaansa.