Sambla Group kokemuksia

Sambla on Ruotsista lähtöisin oleva firma, joka pyörittää lainan kilpailuttajia Ruotsin lisäksi esimerkiksi Suomessa. Täällä Sambla toimii virallisesti nimellä Sambla Group Oy. Aiemmin se varmaankin tunnetiin erityisesti sen omasta Sambla-palvelusta, mutta nyt ainakin tätä kirjoittaessani tuon palvelun tarjoaminen on kuitenkin lopetettu. Sambla Groupilla on kuitenkin edelleen Suomessa useampi kilpailutuspalvelu, koska se on laajentunut yritysostoilla. Kerron seuraavaksi kokemuksistani liittyen niistä ehkäpä tunnetuimpiin. Kahden ensin mainitun palvelun tapauksessa pääset halutessasi lukemaan kokemuksistani kattavammin.

Omalaina

Tämä voi hyvinkin olla Sambla Groupin kilpailuttajista Suomessa tunnetuin ja suosituin. Omien kokemusteni perusteella se on myös Sambla Groupin kilpailutuspalveluista paras. Tällä kilpailuttajalla on kaikki tyypillisen hyvän kilpailutuspalvelun tärkeimmät ominaisuudet, eli esimerkiksi mahdollisuus tehdä kilpailuttamista maksamatta ja ilman, että lainaa on pakko ottaa sekä nopeus ja helppous

Se miksi tämä on kuitenkin mielestäni ei ainoastaan Sambla Groupin paras kilpailutuspalvelu Suomessa vaan ylipäätänsä paras lainan kilpailuttaja Suomessa on se, että tämä palvelu on löytänyt itselleni todellisen vuosikorkoprosentin suhteen halvemman lainan kuin yksikään toinen lainahakemuksen kilpailuttaja. Kyseinen lainatarjous oli niin sanotusti perinteiseltä pankilta, eli sellaisiakin pitäisi siis voida olla mukana Omalainan kilpailutuksessa. Tätä kirjoittaessani Omalainan avulla voi tehdä kilpailutusta 500 eurosta alkaen ja 60 000€ asti. Halutessasi voit lukea enemmän Omalaina kokemuksistani.

Rahalaitos

Tämä on käsittääkseni toinen erityisen suosittu Sambla Groupin kilpailuttajista Suomessa. Rahalaitoskin on kokemusteni perusteella helppokäyttöinen ja nopea kilpailuttaja. Omalainaan verrattuna tämän palvelun etuna voi pitää varsinkin sitä, että se näyttää myös sen, mitkä lainapalvelut eivät ole tarjonneet lainaa. Mahdollinen heikkous on erityisesti se, että johtuen rahalaitoksen kilpailutuskumppaneista, voi Rahalaitoksen avulla olla vaikeampi saada mukavan edullista lainaa kuin Omalainan avulla. Kattavammin Rahalaitos kokemuksiani löytyy tältä sivulta.

Rahoitu

Tämäkin on sinänsä ihan hyvä kilpailuttaja, mutta sen valikoima kilpailutuksessa mukana olevia lainafirmoja vaikuttaisi olevan suppeampi kuin Omalainalla ja Rahalaitoksella. Lisäksi kokemusteni perusteella Rahoitu ei ole ihan niin nopea palvelu kuin Omalaina ja Rahalaitos.

Lainaparkki

Tämä Sambla Groupin kilpailutuspalvelu vaikuttaisi olevan teknisesti käytännössä sama kuin Rahoitu, ja kokemuksieni perusteella onkin esimerkiksi niin, että jos saa Lainaparkin kautta lainatarjouksen, niin ohjataan sen mahdollista hyväksymistä varten Rahoitun järjestelmään.

Luotettavuus ja yhteenveto

Valitsit sitten halutessasi minkä tahansa Sambla Groupin lainapalvelun, niin voit mielestäni luottaa siihen. Omat kokemukseni eivät ole viitanneet siihen, että ne olisivat huijauksia. Käytännössä ainoat pienet tuohon hieman liittyvät valittamisen aiheet voisivat olla ne, että 1) Sambla Groupin lainapalveluissa vaikutetaan tyypillisesti antavan lainaesimerkkeinä aika positiivisia lukuja, jolloin mahdolliset itselle ehdotetut lainatarjoukset voivat olla melkoisesti kalliimpia ja 2) lainatarjouksessa ilmoitetun kuukausierän perusteella saattaisi olettaa, että laina halvempi kuin se kokonaiskustannukseltaan on. Onneksi kuitenkin Sambla Group vaikuttaisi näyttävän myös kokonaishinnat.

Sambla Group Oy on siis mielestäni nuo mahdolliset pienet heikkoudetkin huomioiden ylipäätänsä hyvä valinta lainan kilpailuttamiseen vaikkapa yhdistelylainaa tai kulutusluottoa varten ja sen kilpailutuspalveluista paras on kokemusteni perusteella Omalaina.