Sambla kokemuksia – Lue mihin Sambla sopii hyvin ja mihin ei (2022)

Sambla on palvelu, joka voi etsiä hakijalle lainaa monelta eri lainafirmalta. Monesti näihin palveluihin viitataan esimerkiksi termillä lainavertailu tai sitten puhutaan lainahakemuksen kilpailuttajasta. Kokemusteni perusteella Samblalla on hyviä puoli, mutta myös mahdollinen heikkous. Alla on lisätietoa.

Sambla kokemuksia – hyvät jutut:

Sambla ansaitsee ensimmäisen plussansa siitä, että sitä on todella helppo käyttää – ei mitään valtavia kyselyitä tai dokumenttien lähettelyä, jotta lainaa voi etsiä. Toinen Samblan vahvuus on se, että sen avulla voi hakea todella kattavasti lainaa: pienin mahdollinen haettava lainasumma on verrattain pieni 500e ja suurin mahdollinen haettava peräti 60 000€.

Kolmas Samblan hyvä puoli on se, että sen kautta näyttäisi olevan hyvät mahdollisuudet löytää lainaa. Tuota voi pitää tärkeänä erityisesti nykyään, kun monen voi olla vaikea saada mistään ainakaan järkevää lainaa. Ja vielä neljäs Samblan vahvuus on se, että se on kaiken tietämäni perusteella luotettava lainapalvelu. Testaa nyt Samblaa.

Sambla kokemuksia – tämä juttu voisi olla paremmin:

Samblaa käyttäessä on hyvä tietää se, että se ei ainakaan omien kokemusteni perusteella näytä lainatarjouksia heti. Tuon sijaan homma toimii niin, että jos Sambla löytää lainaa, niin otetaan siitä erikseen yhteyttä. Tuo yhteydenotto näyttäisi voivan tapahtua sähköpostilla ja/tai puhelimitse.

Ongelmana siinä, että mahdollista lainatarjousta tai useampaa ei näe heti on tietysti ennen kaikkea, se että se hidastaa sitä, miten nopeasti laina voi olla käytössä. Erityisen ongelmallista tuo on tietysti siinä tapauksessa, että tarvitsisi lainaa heti tilille.

Lyhyet Sambla-faktat:

  • Lainaa voi hakea 500€–60 000€
  • Jokaisella lainasummalle voi valita haluavansa laina-aikaa vuodesta alkaen ja jopa 15 vuotta, mutta luultavasti käytännössä kaikille lainasummille ei ole tarjolla kaikkia laina-aikoja.
  • Lainaa ei ole pakko ottaa vastaan, vaikka sitä tarjottaisiin.
  • Siitä, että lainaa hakee ei veloiteta mitään.
  • Samblan sivuston perusteella sen kautta mahdollisesti löydettävän lainan nimellinen vuosikorko olla 4,65%–20%, eli Sambla näyttäisi voivan löytää jopa varsin halpaa lainaa.

Luultavasti kiva tietääSambla on yksi niistä lainapaikoista, jotka ovat ansainneet paikkansa tämän sivuston ylläpitämän luotettavimpien lainapalveluiden listalla.

Tähdet ja yhteenveto:

Tiivistelmä Sambla kokemuksista: Sambla on varsin hyvä paikka etsiä edullista lainaa, mutta se ei luultavasti sovellu heille, jotka tarvitsevat lainan heti tilille. Samblaa voikin siis suositella vahvimmin heille, jotka tarvitset tai haluavat järkevän lainan ja ovat valmiit odottamaan sen saamista hieman. Kokeile nyt Samblaa.

Kysymyksiä ja vastauksia

Onko Samblan käyttäminen ilmaista? Kokemusteni perusteella Sambla ei veloita mitään siitä, että sen palvelua käyttää. On toki kuitenkin niin, että jos jonkin mahdollisesti tarjotun lainan ottaa vastaan, niin aiheuttaa laina korkoja sekä mahdollisesti myös muita kuluja.

Miten iso on tyypillinen Sambla avulla löydettävä laina? Se vaikuttaisi olevan 5000€–20 000€. Sambla kuitenkin siis mahdollistaa myös tuota isompien ja pienempien lainojen etsimisen.

Vaikuttaako Sambla sopivalta lainapalvelulta? Testaa nyt Samblaa.