Satasen vippi – 100 vippi netistä jopa erityisen nopeasti

Kirjoittaja: Atte S. Kirjoitettu: 2023.

Satanen on varmaan ollut aika lähelle perinteisin koko pikavipille. Enää satasen vippejä ei kuitenkaan ole valtavasti tarjolla. Tuosta ovat pitäneet huolen lainoille asetetut korkokatot, jotka ovat tarkoittaneet sitä, että satasen vipistä perittävät maksut ilman vapaaehtoisia lisäpalveluita eivät välttämättä voi olla lähelläkään joidenkin vuosien takaista tasoa. On kuitenkin edelleen joitakin paikkoja, jotka voivat sopia sada euron lainaa varten. Niitä listattuna alempana.

Satasen vippi voi olla mahdollinen

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Lisämaksu nopeasta siirrosta: Esimerkiksi iRaha voi sinänsä siirtää rahat jopa todella nopeasti pankkitilille. Se ja ainakin myös Cashday kuitenkin haluavat tuosta lisäkulun. Ainakin nyt tätä kirjoittaessani tuo lisäkulu on 11,90€ jokaista nostettua vippiä kohden. Se pitääkö tuota kohtuullisena on varmasti itsestä kiinni. On hyvä huomata, että edes lisämaksu ei välttämättä tarkoita sitä, että saa 100 vipin heti tilille. Tuo voi olla kiinni ainakin siitä, mihin kellonaikaan lainaa hakee ja siitä mihin pankkiin lainaa haluaa.

Listatuista lainapaikoista Bondora, Cashday ja iRaha tarjoavat satasen pikavippiä kertalainana. Vipiltä ja Ferratumilta 100€ vippi voi olla mahdollista saada palvelun joustoluoton kautta. Kertalainalla ja joustoluotolla on hieman eri vahvuuksia, mutta mikäli on varma, että satasen laina riittää, niin voi kertalaina olla parempi vaihtoehto, koska se hyvin mahdollisesti vähentää mahdollisuutta tarpeettomaan uuden lainan ottamiseen.

Vippi 100e 30 vrk

Cashdayn ja iRahan lähtökohtainen laina-aika ainakin tätä kirjoittaessani 100e pikavipille on 30 päivää. Eli jos mielessäsi on vippi 100e 30 vrk, niin voi toinen niistä olla erityisen hyvä valinta. Tuollaisen laina-ajan vahvuus on ainakin se, että pikavippi ei kerkeä kasvamaan valtavasti korkoja.