Satasen vippi – Esim. vippi 100e 30 vrk

100€ saattaa hyvinkin olla 50 euron ohella perinteisin summa pikavipille. Se huomioiden onkin ehkä yllättävää ja jopa harmillista, miten vähän 100e pikavippejä on enää tarjolla Suomessa. Jonkin verran niitä kuitenkin löytää. Tältä sivulta löytyvästä suosittelutaulukosta löydät paikkoja, jotka voivat mielestäni olla erityisen hyviä valintoja 100€ pikalainaa varten.

Satasen vippi netistä

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Ovatko virtuaaliset luottokortit tuttuja? Mikäli et saa 100€ vippiä, mutta tarvitset sen verran rahaa käyttöön, niin voi mahdollinen vaihtoehto olla virtuaalinen luottokorttia. Voit lukea niistä lisää täältä.

Listatuista lainapaikoista Ferratum kertoo, että sen tyypillinen laina-aika on vähintään 3 kuukautta, mutta koska minimilyhennys on 40€ ja lainaa voi lyhentää isommalla summalla kuin minimillä, niin on helppo päätellä, että Ferratum voi sopia myös heille, jotka haluavat 100e vipin 30 päivän maksuajalla. Ferratumilta 100€ lainan voi nostaa joustoluotolta, jos haluaa 100€ lainan kertalainana, niin voi esimerkiksi Neolaina olla potentiaalinen vaihtoehto. Voi tosin hyvä olla hyvä huomata, että Neolaina, Cashday ja iRaha voivat olla varsin nihkeitä myöntämään 100€ lainaa ainakaan uusille asiakkaille.

Lainaesimerkki vippi 100e 30 vrk

Jos lainaa ei tarvitse mahdollisimman nopeasti tilille, niin yhteensä maksettavaa 106,58€, jos lainan haluaa mahdollisimman nopeasti tilille, niin maksettavaa noin 126,50€. Lainaesimerkki perustuu Neolainalta saatuihin tietoihin. Kaikki tällä sivulla listatut lainapalvelut voivat muuttaa esimerkiksi hinnoittelua.