Saunalahti liittymätarjoukset (2021) – Löydä parhaat Saunalahden/Elisan tarjoukset

Saunalahti eli oikeastaan nykyisellään Elisa on liittymätarjouksia etsivän näkökulmasta ehkä mielenkiintoisin operaattori. On nimittäin niin, että Saunalahden puhelinliittymien tavalliset listatut hinnat eivät monesti ole kilpailijoihin verrattuna kovinkaan edullisia, mutta sitten Saunalahti/Elisa tarjoaa erittäin hyviä salaisia ja puolisalaisia liittymätarjouksia.

Miten löytää parhaat Saunalahden liittymätarjoukset?

Omien kokemusteni perusteella tähän on kaksi keinoa.

  • 1. Tsekkaa salaiset tarjoukset. Nuo ovat siis liittymätarjouksia, jotka voi saada esiin, kun menee Elisan sivustolla tietylle sivulle ja antaa oman puhelinnumeron. Kokemusteni perusteella noin tekemällä voi saada helposti liittymätarjouksen, jonka myötä liittymän kuukausihinta on vähintään noin 30% alle ilmoitetun listahinnan. Lisäksi Saunalahti/Elisa tykkää vielä monesti laittaa varsinaisen liittymätarjouksen kylkeen lahjakortin.

Ainakin omasta mielestäni nuo edellä sivutut Elisan tarjoamat lahjakortit ovat vaikuttanet summiltaan varsin hyviltä, ja käytännössä ne näyttäisivät ainakin tavallisesti olevan S-ryhmän lahjakortteja. Katso nyt salaiset tarjoukset.

  • 2. Kuulu Elisan/Saunalahden lähetyslistalle. Eli siis käytännössä voi olla hyödyllistä, jos Elisa voi lähettää sinulle tekstiviestillä markkinointiviestejä, vaikka et olisi nykyisellään heidän liittymäasiakas. Noiden tekstiviestin kautta olen ainakin itse saanut ajoittain erittäinkin houkuttelevia liittymätarjouksia.

Hyvä tiedostaa Saunalahden liittymätarjouksista

Ensimmäisen asia, joka kannattaa tiedostaa on se, että kuten liittymätarjouksille on tavallista, niin myös Saunalahden liittymätarjoukset näyttäisivät olevan määräaikaisia, eli siis liittymätarjouksen tuomasta hinnasta ei voi nauttia ikuisesti. Käytännössä Saunalahden kohdalla tyypillisen liittymätarjouksen hinta on ainakin tätä kirjoittaessa voimassa 2 vuotta.

Toinen juttu, joka Saunalahden/Elisan liittymätarjouksen suhteen on hyvä tiedostaa on se, että näyttäisi olevan niin, että mahdollista liittymätarjouksen mukana tulevaa lahjakorttia ei saa heti, kun hankkii uuden liittymän, vaan vasta jonkin ajan kuluttua. Käytännössä lahjakortti näyttäisi olevan saatavilla sitten, kun on ollut asiakkaana 2 kuukautta.

Vertaa Saunalahden eli Elisan liittymiä

Mikä on halvin Saunalahden puhelinliittymä? Ainakin tätä kirjoittaessa se on ”Tarkka Puhe”. Kyseisen liittymän tavallinen hinta vaikuttaisi olevan 7,90€/kk. On hyvä huomata se, että kyseiseen liittymään ei sisälly nettiä.

Saunalahden/Elisan halvin netin sisältävä liittymä on tätä kirjoittaessa ”Tarkka Perus”. Kyseisen liittymän tavallinen hinta on 12,90€/kk, mutta ainakin tätä kirjoittaessa se on saatavilla alennettuun hintaan 9,90€/kk.

Haluatko vertailla Saunalahden liittymiä muiden operaattoreiden liittymiin? Tuossa tapauksessa voi olla hyvä idea katsoa vuoden 2021 liittymävertailu.

Tällä sivulla oleva tiedot tarjouksista ja hinnoista pätivät sivua tehdessä, mutta muutokset ovat mahdollisia.