Skyscanner ─ asioita, jotka on hyvä tietää & kokemuksia

Skyscanner on yksi netin lukuisista matkailupalveluista. Koska Skyscanner ei kuitenkaan välttämättä ole kaikille valtavan tuttu, niin on tämän sivun tarkoituksena antaa hieman perustietoja kyseisestä palvelusta.

1: Skyscannerilta voi löytää myös muuta kuin lentoja

Skyscannerin nimen johdosta on varsin luontaista olettaa, että sitä voisi käyttää vain lentojen etsimiseen. Tuo ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan sen sijaan se voi myös esimerkiksi auttaa edullisen hotellihuoneen tai sopivan vuokra-auton löytämisessä.

2: Skyscanner ohjaa varaussivustoille

Skyscanner on niin sanottu metahaku, eli se ei siis itse tarjoa mahdollisuutta ostaa vaikkapa lentoja sen sivuston kautta. Tuon sijaan Skyscanner pyrkii näyttämään hintoja monilta eri varaussivustoilta, joiden kautta jotakin matkailutuotetta etsinyt vierailija voi sitten viimeistellä ostoksensa.

3: Skyscannerille ei ole alennuskoodia

Koska Skyscanner ei siis itse mahdollista asian ostamista/varaamista sen sivustolla, niin ei myöskään sen sivustolla ole mitään paikkaa, mihin alennuskoodin voisi laittaa.

4: Skyscanner ei vaadi rekisteröitymistä ja on ilmainen

Omat kokemukset Skyscannerista:

Skyscanner on varsin helposti käytettävä palvelu vaikkapa edullisten lentojen löytämiseen. Erityistä plussaa Skyscanner ansaitsee sen riittävän yksinkertaisesta käyttöliittymästä, johon ei ole sisällytetty mitään ylimääräistä. Lisäksi Skyscanner myös seuloo hintoja niin monelta eri sivustolta, että sen avulla voi olla aidosti hyvät mahdollisuudet löytää vaikkapa hyvä lentotarjous.

Arvosana ja yhteenveto

Skyscanner voi olla oikein hyvä palvelu esimerkiksi edullisten lentojen löytämiseen.