Storytel ilmaiseksi: 30, 45, 60 päivää, 3kk?

Tykkään ainakin itse paljon Storytel-äänikirjapalvelusta. Tuokin huomioiden on kivaa, että Storytel tarjoaa ilmaisia kokeiluja. Niiden mahdollisten pituuksien suhteen vaikuttaa kuitenkin olevan aika paljon erilaisia odotuksia. Pyrin tällä sivulla käsittelemään mahdollisuuksia eri pituisiin Storytel-kokeiluihin.

Storytel ilmaiseksi 7 päivää?

Tämä on ainakin tätä kirjoittaessani Storytellin normaali ilmainen kokeilujakso. Se pitäisi saada käyttöönsä ihan vaan menemällä normaalisti Storytellin nettisivustolle ja avaamalla tili.

Storytel 14 päivää ilmaiseksi?

Storytel tarjosi aiemmin normaalina tarjouksena 14 päivän ilmaista kokeilua. Nyt tätä kirjoittaessani tuo vaikutetaan siis korvanneen 7 päivän ilmaisella kokeilulla. En ainakaan löytänyt mitään keinoa saada nyt 14 päivän ilmaista kokeilua, ja sille tuskin ainakaan monella on tarvetta, sillä sitä pidempikin ilmainen kokeilujakso on mahdollista saada helposti.

Storytel 30 päivää ilmaiseksi?

Tämä on tarjous, joka on mahdollista saada esimerkiksi tämän Budjetti.fi-nettisivuston kautta, jos on uusi Storytel-asiakas. Tarjouksen saaminen ei vaadi mitään koodia, vaan ainoastaan sen, että menet esimerkiksi tästä Storytellin nettisivustolle.

Storytel ilmainen kuukausi?

Kuukausissa voi olla hieman eri määriä päiviä. Tuo voi tehdä ilmaisen kuukauden tarjoamisesta varsin haastavaa, enkä tiedäkään että Storytel olisi missään vaiheessa tarjonnut ilmaista kuukautta. Ilmainen 30 päivää voi toki käytännössä olla myös ilmainen kuukausi joidenkin kuukausien kohdalla. Avaa nyt Storytel-tili.

Storytel 45 päivää ilmaiseksi?

En löytänyt tietoa edes vanhasta Storytellin 45 päivän ilmaisesta kokeilujaksosta. Luulenkin, että näin pitkää ilmaista kokeilua ei ole tarjottu Storytellillä ainakaan pitkään aikaan.

Storytel 60 päivää ilmaiseksi??

Jotkin äänikirjapalvelut tarjoavat ainakin ajoittain 60 päivän ilmaista kokeilujaksoa. En kuitenkaan löytänyt mistään tietoa edes vanhentuneesta tällaisesta Storytel-tarjouksesta, eli voi olla, että Storytel ei ainakaan Suomessa ole koskaan tarjonnut uusille asiakkaille 60 päivän ilmaista kokeilua.

Storytel 3kk ilmaiseksi?

Tämä olisi Storytellin muut ilmaiset kokeilut huomioiden niin pitkä ilmainen kokeilujakso, että ei tuskin ole yllättävää, että myöskään 3kk ilmaisesta kokeilujaksosta en löytänyt tietoa. Suomessa toimivista äänikirjapalveluista BookBeat on tarjonnut käsittääkseni joskus 90 päivän pituista ilmaista kokeilujaksoa, yhdenkään toisen äänikirjapalvelun en tiedä tarjonneen noin pitkää ilmaista kokeilua. Avaa nyt Storytel-tili ja hyödynnä ilmainen kokeilu.