Tietoa & tietosuojaseloste

Budjetti.fi on erityisesti henkilökohtaiseen talouteen ja rahaan keskittyvä nettisivusto. Nettisivuston käyttäminen on ilmaista, eikä sivustolla vieraileminen velvoita hankkimaan sivustolla mainittuja tuotteita.

Kerätyt tiedot:

Budjetti.fi ei kerää yksilöityä tietoa käyttäjistä. Sivuston ylläpito ei siis esimerkiksi tallenna vierailijoiden IP-osoitteita. Ylläpito voi kuitenkin saada yleisellä tasolla tiedon siitä, mitä reittiä sivustolle on mahdollisesti tultu.

Immateriaalioikeudet:

Budjetti.fi pidättää oikeudet sivuston materiaaliin niin laajasti kuin se on asiaan kuuluvaksi katsottavaa.

Kumppanuudet:

Sivustolla on kaupallisia kumppaneita. Sivusto voi toimia kumppaneiden kanssa yhteistyössä suoraan tai välikäden avulla. Kumppanuudet ovat hyödyllisiä esimerkiksi siinä, että tämän sivuston kehittämistä on järkevää jatkaa.

Tietojen oikeellisuus:

Pyrin kertomaan asioista sen mukaan, mitä tiedän. Asiat voivat kuitenkin muuttua nopeasti enkä tiedä kaikkea. En ota vastuuta taloudellisista tai muista seurauksista, joita mahdollisesti seuraa siitä, jos sivustolla oleva tieto ei ole oikeassa. Suosittelen tutustumaan palveluiden hinnoitteluun ja muihin tietoihin hyvin ennen kuin teet päätöstä mahdollisesta tuotteen hankkimisesta.

Haluatko lisätietoa?

Mikäli kaipaat enemmän tietoa sivustosta tai esimerkiksi tietojen käsittelystä, niin onnistuvat yhteydenotot helposti.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi elokuussa 2023. Muutokset ovat mahdollisia.