Halvin tonnin laina – Tonni lainaa käyttöön jopa korottomasti

Halvin tonnin laina: Tietääkseni yksikään varsinainen lainapaikka ei ainakaan tätä kirjoittaessani tarjoa tonnin lainaa Suomessa korottomasti. Ei edes uusille asiakkaille. Voi kuitenkin olla mahdollista saada netin kautta tonni käyttöön korottomasti. Tuo on sellaisten luottokorttien ansiota, joista ei peritä vuosimaksua ja joita käyttäessä voit saada korotonta maksuaikaa. Parhaassa tapauksessa tuollaisen luottokortin voi vieläpä saada suunnilleen yhtä nopeasti kuin pikavipin. Alempana on listattuna luottokortteja, jotka tarjoavat korotonta maksuaikaa eivätkä peri vuosimaksua.

Huom: ainakin kaksi ylintä luottokorttia aloittavat tietääkseni veloittamaan heti korkoa, jos nostat rahaa kortilla sen sijaan, että käytät korttia maksamiseen.

  • SweepBank luottokortti – Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Tämä on niin sanottu virtuaalinen luottokortti ja vieläpä sellainen, joka voi olla mahdollista saada erityisen nopeasti. Virtuaalista luottokorttia voi olla mahdollista käyttää esimerkiksi modernin kännykän kanssa.
  • Morrow Bank luottokortti – Jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa. Tämäkin on virtuaalinen luottokortti.
  • Bank Norwegianin luottokortti – Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voi hyvin olla, että Bank Norwegianin luottokortti on listatuista luottokorteista parhaat mahdollisuudet saada.

Mikäli tonnin käyttäminen luottokortilta ei innosta, niin voi erityisen edullinen tonnin nettilaina olla mahdollista löytää lainahakemuksen kilpailuttajan avulla. Nuo ovat palveluita, jotka voivat yrittää löytää ilmaiseksi niitä käyttävälle henkilölle lainatarjouksia useammalta lainafirmalta. Mikäli sinulle tarjotaan kilpailuttajan avulla lainaa vaikkapa 1 000 euroa, mutta ei mielestäsi riittävän edullista, niin voit halutessasi jättää lainan ottamatta. Alempana on listattuna mielestäni erityisen hyviä lainahakemuksen kilpailuttajia.

Tonnin laina voi olla mahdollinen

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kaikki listatut lainapalvelut voivat näyttää lainatarjouksen tonnin lainasta jopa käytännössä heti, kun on saanut lainahakemuksen tehtyä valmiiksi niiden palvelussa. Lainahakemuksen täyttämisessäkään ei pitäisi mennä kovin paljon aikaa. Mikäli saa sellaisen lainatarjouksen, että haluaa ottaa lainan vastaan ja rahat tilille, niin voi se onnistua melko nopeasti. Ei kuitenkaan ainakaan yleensä ihan heti. Esimerkiksi samana arkipäivänä se voi kuitenkin ainakin joskus olla mahdollista.

Kilpailutuksessa ovat mukana vain partnerit

Hyvällä lainahakemuksen kilpailuttajalla voi olla jopa varsin monta partneria, joilta se voi yrittää löytää lainatarjouksen. On kuitenkin hyvä huomata se, että kaikki maailman lainafirmat eivät ole kilpailuttajien partnereita. Mahdollisesti saamasi halvin tarjous tonnin lainasta on siis käytännössä kilpailuttajien partnereilta saatu halvin tarjous tonnin lainasta. Se voi olla myös ylipäätänsä halvin tonnin laina, jonka voit saada netistä, mutta ei ole sitä välttämättä.

Tonnin vippi?

Mikäli haluaa tonnin pikavipin, niin voi sekin olla mahdollista joidenkin kilpailutuspalveluiden avulla. Nimittäin vaikka ne ovatkin pääsääntöisesti keskittyneitä yrittämään löytää lainatarjouksia kulutusluotoista, niin voi niillä olla ainakin pari kumppania, jotka tarjoavat käytännössä tonnin vippiä. Toki voi hyvin olla, että tonnin vippi ei ole yhtä edullinen koroiltaan kuin tonnin kulutusluotto. Mikäli pohtii kulutusluoton ja vipin välillä, niin tuleekin hyvin mahdollisesti arvioitavaksi se, miten painottaa lainan käyttöönsä saamisen mahdollista nopeutta ja helppoutta suhteutettuna siihen, että lainan kustannukset voivat olla edullisemmat.

Esimerkki edullisesta tonnin lainasta

Lainasumma 1 000 euroa, laina-aika 2 vuotta, tyypillinen kuukausilyhennys 46 euroa ja kokonaisuudessa lainasta maksettava summa alle 1 110 euroa. Tämä esimerkki on Rahalaitos-palvelusta ja siinä todellinen vuosikorko on alle 11%, tuota voi mielestäni pitää halpana tonnin lainalle. Mikäli Rahalaitos kiinnostaa, mutta haluat lukea siitä lisää ennen kokeilemista, niin voivat Rahalaitos kokemukseni olla hyödyllistä luettavaa.