Treenikauppa kokemuksia

Treenikauppa tai Treenikauppa.fi on netissä toimiva erityisesti urheiluvälineitä myyvä kauppa. Käytin hiljattain Treenikauppaa ensimmäistä kertaa ja ajattelin tässä kertoa omista kokemuksistani. Kuten aina, niin kokemukset voivat tietysti vaihdella henkilöstä toiseen.

Valikoima:

Treenikaupan valikoima vaikuttaa olevan varsin hyvä. Halusin hyvin tietyntyyppiseen tuotteen, enkä oikein löytänyt sopivaa muista netissä toimivista urheilukaupoista. Treenikaupasta löysin kuitenkin täsmälleen sen tyyppisen tuotteen, minkä tarvitsin.

Hintataso:

Ostamani tuote maksoi Treenikaupassa 19,90€. Löysin saman tuotteen parista saksalaisesta verkkokaupasta. Kyseisissä kaupoissa tuote olisi maksanut hieman yli 20€. Myös Iso-Britannian Amazonilla oli tuote listattuna, mutta ei todellisuudessa myytävänä. Siellä ilmoitettu hintataso oli euroiksi muutettuna noin 12€ – en tiedä onko joku sitten onnistunut saamaan tuotteen tuohon hintaan.

Vastasiko tilattu tuote haluttua:

Vastasi. Tuote oli se mitä tilasin ja myös koko oli kaiketi se, mitä pitikin – ainakin se oli juuri passeli itselleni, kuten tilatessa olin tietysti halunnutkin. Päivitys/lisäinfoa: Käytettyäni nyt hyvän aikaa ostamaani tuotetta, voin todeta, että se on myös ollut hyvää laatua. Toki tuohon laatuhommaan vaikuttaa varmasti ennen kaikkea itse myynnissä ollut tuote, mutta ehkä se, että se oli laadukas, kertoo jotakin myös Treenikaupan toimintatavoista.

Postikulut:

Oman verrattain pienen ja kevyen tilaukseni tapauksessa Treenikauppa veloitti postikuluja 3,9€. Tuota voi pitää varsin kohtuullisena.

Toimituksen nopeus:

Tilasin tuotteeni maanantaina noin kello 20.00, ja sain keskiviikkona 13.35 ilmoituksen siitä, että paketti on tullut perille noutopisteeseen. Varsin nopeata siis.

Maksaminen ja veloitus:

Tuotteen pystyi maksamaan helposti ja veloitus meni sujuvasti.

Hyvä huomata: Postikulut yms. voivat luonnollisesti muuttua. Eli tarvittaessa asiat kannattaa aina tarkistaa Treenikaupan nettisivuilta ennen mahdollisen tilauksen maksamista.