Vakuudellinen yhdistelylaina & suositeltu vaihtoehto

Vakuudellisten yhdistelylainojen tarjonta on varsinkin netissä jopa hämmentävän pientä. Noin erityisesti huomioiden, että yhdistelylainat ovat tyypillisesti isoja lainoja, ja tuohon liittyen yhdistelylaina voi olla vaikea saada – vakuuden antaminen voisi varmasti parantaa monen lainanantajan valmiutta myöntää yhdistelylaina. Ja itse asiassa tiedän ainoastaan yhden netin kautta toimivan rahoituslaitoksen, joka voi myöntää yhdistelylainaa vakuudellisena. Tuolla palvelulla on sitten vielä varsin tiukka näkökulma siihen, millainen omaisuus kelpaa vakuudeksi. Tuo rahoituslaitos kuitenkin ensin esittelyssä tällä sivulla ja sitten suositeltuna vaihtoehto vakuudelliselle yhdistelylainalle. Kyseisen vaihtoehdon avulla voi monesti saavuttaa ne edut, joita vakuudellisella yhdistelylainalla voisi saavuttaa.

Vakuudellinen yhdistelylaina netistä

Kun Bluestep Bank aloitti toimintansa Suomessa, se vaikutti haluavan tulla tunnetuksi erityisesti siitä, että se voi myöntää useammille asuntolainan kuin perinteisesti pankit. Ainakin tätä kirjoittaessani Bluestep Bank voi kuitenkin sopia myös joillekin vakuudellisen yhdistelylainan haluaville. Bluestepin kautta vakuudellista yhdistelylainaa voi hakea 30 000 eurosta alkaen ja peräti miljoonaan euroon asti. Vakuudeksi yhdistelylainalle pitää asettaa asunto-osake, kiinteistö tai vapaa-ajan asunto. Jos haluat käyttää Bluestep Bankia yhdistelylainaa varten, niin valitse lainan käyttötarkoitukseksi lainahakemuksessa ”Lainan/lainojen poismaksu”. Hae nyt lainaa Bluestepiltä.

Suositeltu vaihtoehto vakuudelliselle yhdistelylainalle

Oletan, että vakuudellinen yhdistelylaina kiinnostaa lähinnä, kun toinen seuraavista on tilanne: 1) yhdistelylainaa ei tunnu saavan, 2) ei tarjota riittävän halpaa yhdistelylainaa. Vakuuden asettamisen vaihtoehtona noihin tilanteisiin voi harkita yhdistelylainan hakemista rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija on vastuussa yhdistelylainasta, jos päähakija ei hoida velvoitteitaan siihen liittyen. Varsinkin, jos rinnakkaishakija on lainafirmojen mielestä erityisen luotettava, niin voi rinnakkaishakijan lisääminen yhdistelylainahakemukseen parantaa merkittävästi mahdollisuuksia saada ylipäätänsä yhdistelylaina ja sitten vielä saada miellyttävän edullinen yhdistelylaina.

Alempana tällä sivulla olevaan taulukkoon on listattu suositeltuja lainapalveluita, joissa voi lisätä yhdistelylainahakemukseen rinnakkaishakijan. Kaikki niistä ovat niin sanottuja lainahakemuksen kilpailuttajia, eli ne voivat etsiä erittäin nopeasti netin kautta lainatarjouksia useammalta eri lainafirmalta palvelussa tehdyn lainahakemuksen avulla esimerkiksi yhdistelylainaa varten.

Vaihtoehtoja

Lainasumma  
Laina-aika  
See More