Vakuutustori – Lue tietoa ja jaa kokemuksia

Vakuutustori on verrattain uusi palvelu, jonka kautta voi hakea Tuloturva-nimistä vakuutusta sekä vakuutusta tapaturman ja vakavan sairauden varalle. Koska moni ei varmasti vielä tunne Vakuutustoria, niin on alla pieni tietopaketti siitä. Lisäksi tällä sivulla on myös mahdollisuus jakaa omia kokemuksia Vakuutustorista.

Vakuutustorin tausta

Vakuutustori-palvelua pyörittää Vakuutustori Oy -niminen yritys, joka on perustettu vuonna 2019. LinkedIn-sivunsa perusteella yritys on aloittanut sen päätuotteena olevan Tuloturvan tarjoamisen elokuussa 2020.

Vaikka Vakuutustori onkin varsin uusi ja ainakin vielä verrattain pieni yritys, niin lienee ainakin monen näkökulmasta mukavaa tietää se, että Vakuutustori toimii kertomansa perusteella yhteistyössä ruotsalaisen Maiden Life & General -nimisen yrityksen kanssa. Kyseinen yritys on ilmeisesti perustettu jo 2007.

Tuloturvasta

Vakuutustorin sivuston perusteella Tuloturvan tarkoitus on pohjimmiltaan se, että se voi tuoda sen ottaneelle henkilölle tuloja siinä tilanteessa, että hän jää työttömäksi ja/tai hänestä tulee työkyvytön.

Tuloturvan kautta voi saada korvausta alkaen 200€/kk ja enintään 1000€/kk. Mahdollisen korvauksen määrä riippuu ainakin lähtökohtaisesti siitä, miten isoa vakuutusmaksua on maksanut. Esimerkkinä voi mainita, että Vakuutustorin laskurin perusteella hieman yli 50 euron kuukausittainen maksu oikeuttaisi 700€/kk korvaukseen.

Varmasti monen mielestä miellyttävää Tuloturvassa on se, että sen pitäisi olla myös yrittäjien hankittavissa.

Suosittelemme lukemaan Tuloturvan ajantasaiset ehdot hyvin ennen mahdollista vakuutuksen ottamista. Siirry Vakuutustorille.

Jaa kokemuksia Vakuutustorista

Haluatko lisätietoja Vakuutustorista? Heidän sivustollaan on mukavan kattavasti selkeää tietoa.