Virtuaalinen pankkitili ja virtuaalinen pankkikortti – Molemmat ilmaisia ja korkoa talletukselle

Kirjoittaja Atte S. Kirjoitettu: 2023

Rahoitusalan firma Multitude ja sen edeltäjät taisivat tehdä melkoista tiliä tarjoamalla Suomessa Ferratum-pikavippiä. Tätä kirjoittaessani pikavippien korkoja on kuitenkin alettu sääntelemään Suomessa huomattavasti aiempaa tarkemmin. Tuo on saattanut saada Multituden etsimään muita mahdollisuuksia toimia finanssialalla Suomessa. Se ala on kuitenkin melkoisen kilpailtua ja esimerkiksi pankkipalveluiden kohdalla päätyy helposti kilpailemaan jopa todella vahvan brändin, ison kassan ja pitkän historian omaavien kilpailijoiden kanssa.

Ehkä tuosta syystä Multitude on todennut, että sen pitää tarjota asiakkaille jotakin, mitä monet heidän kilpailijansa eivät tarjoa. Heidän kohdallaan noita asioita ovat: virtuaalinen luottokortti, virtuaalinen pankkikortti ja virtuaalinen pankkitili. Suomessa Multitude tarjoaa noita kaikkia sen SweepBank-brändin alla. Eli, jos haluat ainakin yhden noista asioista, niin voi olla hyvä idea suunnata SweepBankin luokse. Mikäli se, että noita tuotteita on tarjolla ei itsessään riitä vakuuttamaan sinua siitä, että SweepBank on pankki, jonka asiakkaaksi kannattaa ryhtyä, niin voi olla kiva tietää, että kaikkiin noihin tuotteisiin liittyy mukavia etuja. Seuraavaksi niistä.

Virtuaalinen luottokortti: jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa eikä vuosimaksua.

Virtuaalinen pankkikortti: MasterCardin ja SweepBankin yhteistyössä toteuttama pankkikortti jopa nopeasti.

Virtuaalinen pankkitili: Ei kuukausimaksua ja korkoa tilillä oleville rahoille. Nuo voivat olla selkeitä etuja verrattuna moneen perinteisempään pankkiin.

Miten virtuaalipankkikortti toimii? Kyseessä on maksukortti, jota voi käyttää pääasiassa kännykän kautta. Mahdollisesti myös ainakin älykellon avulla. Koska tässä tapauksessa on kyseessä tosiaan MasterCardin ja SweepBankin yhteinen kortti, niin pitäisi sen myös käydä maksutapana jopa todella monessa liikkeessä.

Voit halutessasi mennä tästä SweepBankille virtuaalista pankkikorttia ja pankkitiliä varten ja mikäli taasen erityisesti SweepBankin virtuaalinen luottokortti kiinnostaa, niin voit mennä esimerkiksi tästä sitä varten SweepBankille. Eri tuotteiden hakeminen SweepBankiltä tuntuisi olevan nopeata, ja ainakin pankkikorttia voi hakea sovelluksen tai nettisivuston kautta, mutta kokemusteni perusteella sitä on huomattavasti helpompaa hakea nettisivuston kautta.

SweepBank voi tehdä muutoksia tarjontaansa ja esimerkiksi hinnoitteluunsa. Ainakin mikäli aiot käytät SweepBankin luottokorttia, niin suosittelen tarkistamaan kustannusehdot ennen sen tekemistä. Mene nyt SweepBankille.