Yhdistelmälaina – Yhdistä vanhat lainat edullisemmalla lainalla

Lainojen koroissa on varsin paljon eroja. Ja erityisen isoksi ongelmaksi tavallista korkeammilla koroilla nostetut lainat voivat muodostua siinä vaiheessa, kun lainaa on paljon. Monesti tuo iso lainasumma myös koostuu useasta eri lainasta ja tämä tuo myös ylimääräistä vaivaa ja stressiä, kun lainoista pyrkii pysymään perillä. Niissä tilanteissa, kun vanhat lainat ovat ongelma, voi hyvä ratkaisu olla yhdistelmälaina. Yhdistelmälaina on lähtökohtaisesti pienemmän koron laina, jolla vanhat lainat hoidetaan pois. Alla kaksi suositeltua paikkaa yhdistelmälainan hakemiseen.

Hae yhdistelmälaina täältä

Omalaina etsii lainaa hakevalle henkilölle lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta. Tämä voi parantaa mahdollisuuksia löytää edullinen laina. Lainaa Omalainan kautta voi hakea jopa 60 000€. Eli Omalainan avulla voi maksaa pois jopa varsin isot summat vanhoja lainoja. Omalainan käyttämisen alaikäraja on 18 vuotta. Omalainalta voi saada yhdistelmälainaa ilman vakuuksia. Parhaassa tapauksessa Omalainalta voi saada lainatarjouksia jopa heti lainan hakemisen jälkeen. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Toinen paikka yhdistelmälainan hakemiseen

Myös Freedom Rahoitus voi olla oiva paikka hakea yhdistelmälainaa. Freedom Rahoituksen hyvyyttä yhdistelmälainan hakemisen näkökulmasta korostaa se, että sen lainapartnereiden listalla on esimerkiksi suuria pankkeja. Eli voisi olettaa, että Freedom Rahoituksen avulla voi mahdollisesti saada jopa todella edullista lainaa. Myös Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista hakea ja saada lainaa ilman vakuuksia. Freedom Rahoituksen kautta voi hakea lainaa 1000 – 60 000€. Hae nyt lainaa Freedom Rahoituksen avulla.

Miten pitkä laina-aika yhdistelmälainalle. Molempien näiden ylempänä mainittujen lainapalveluiden kautta voi hakea lainalleen jopa 15 vuotta laina-aikaa (lyhyin mahdollinen haettava laina-aika on yksi vuosi). Ja vaikka voisikin tuntua houkuttelevalta valita mahdollisimman pitkä laina-aika, sillä se monesti myös tarkoittaa pieniä lyhennyksiä, niin ei tätä todennäköisesti kannata tehdä.

Pitkällä laina-ajalla nimittäin kertyy helposti turhaan korkoja. Eli kannattanee valita sen tyyppinen laina-aika, joka mahdollistaa sellaiset kuukausierät, jotka ovat yhteensopivia oman budjetin kanssa, mutta ei niin pitkää laina-aikaa, että tulisi maksaneeksi täysin turhasta.

Yhdistelmälainan saaminen voi vaatia hieman vaivaa. Yhdistelmälainaa hakiessa kannattaa varautua henkisesti siihen, että siitä, kun saapuu lainapalvelun sivuille, siihen kun laina tulee omalle tilille, menee hieman enemmän aikaa ja vaivaa kuin on mennyt kalliiden lainojen nostamiseen. Tämä johtuu siitä, että yhdistelmälaina on lähtökohtaisesti sekä halvempi että isompi kuin ne lainat, jotka on tarkoitus maksaa pois.

Ja noista edellä mainituista syistä johtuen, lainafirmat siis voivatkin tehdä tarkempaa seulontaa yhdistelmälainan tapauksessa kuin noiden toisten lainojen suhteen. Voisi kuitenkin olettaa, että todella monessa tapauksessa se hieman isompi määrä vaivaa on hyvin sen arvoista, että oma rahatilanne toivottavasti selkeytyy yhdistelmälainan saamisen jälkeen.