Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on oiva vaihtoehto silloin, jos kalliimpia lainoja on kerääntynyt liikaa ja niistä haluaa yrittää selvitä järkevällä tavalla. Yhdistelylainan idea on yksinkertaisesti se, että otetaan yksi pienemmällä korolla oleva laina ja maksetaan kerralla pois kaikki kalliit lainat (yleensä ne ovat ns. pikavippejä).

Yhdistelylainoja myöntävät pankit joissakin tapauksissa ja lisäksi niitä on mahdollista hakea helposti netin kautta. Netin tapauksessa monesti on kyse sen tyyppisistä palveluista, jotka kilpailuttavat yhdistelylainaa etsivän henkilön lainahakemuksen ja sitten kilpailutuksen seurauksena saaduista tarjouksista lainaa hakenut henkilö voi valita itselleen parhaiten sopivan. Näillä lainojen kilpailuttamiseen tarkoitetuilla palveluilla on tässä hommassa se iso etu, että monia voi hävettää lähteä hakemaan yhdistelylainaa ja pahimmassa tapauksessa käy, niin että jos yhdestä paikasta saa kielteisen päätöksen, niin sitten lopettaa yrittämisen ja antaa vain lainojen mennä ulosottoon. Näiden palveluiden kautta saat siis yhdellä hakemuksella selvitettyä sen, saatko mistään ja jos, niin mistä paikoista, lainaa lainjoen yhdistämistä varten.

Parhailla ja suosituimmilla näistä lainojen kilpailuttamiseen tarkoitetuista palveluista on listoillaan yli 20 eri rahoituslaitosta, eli sen lisäksi, että niiden kautta on henkisesti helpompaa hakea yhdistelylainaa, niin on se myös monesti huomattavasti aikaa säästävää.

Lainojen yhdistämisessä kilpailuttamisen kautta auttavia palveluita on useita netissä. Tosin yllättävän moni näistä toimii itse asiassa saman yrityksen systeemillä ja on vain brändätty hieman muista paikoista poikkeavaksi. Tässä tapauksessa voikin siis olla turhauttavaa löytää ”uusi” lainojen yhdistämistä tarjoava sivusto, jos se sitten osoittautuukin aiemman klooniksi. Tästäkin syystä on varmaan ihan hyvä lähteä hakemaan yhdistelylainaa ensisijaisesti itse pääbrändin kautta. Tämmöinen on esimerkiksi Lendo.

Hae yhdistelylaina täältä

Mikäli yhdistelylainaa tarvitsee 500 – 50000 euroa, ikää on vähintään 20 vuotta, on mukana työelämässä ja luottotiedot ovat kunnossa, niin voi Lendon kautta olla varsin hyvät mahdollisuudet saada yhdistelylaina. Valitettavasti siis tämän palvelun kautta ei voi saada lainaa tuota nuorempana tai jos on menettänyt luottotietonsa. Ensimmäisen kohdan näkökulmasta on onneksi niin, että isoin osa pikavippejä myöntävistä tahoista ei enää tarjoa lainaa 18 ja 19 vuotiaille. Jälkimmäinen kohta puolestaan kertoo sen, miten tärkeätä on hake yhdistelylainaa ennen kuin tilanne pikavippien suhteen menee liian huonoksi. Hae nyt lainaa Lendolta.

Jos tarvitset enemmän vinkkejä pikavippikierteen tai ylipäätänsä liiallisen velkaantumisen selättämiseksi, niin tutustu tähän sivuston artikkeliin: pikavippikierre poikki. Sivulla on 7 kohdan opas siihen, miten pikavippiongelmaa voi lähteä ratkomaan. Sivulla myös paljon muita vinkkejä kuin yhdistelylainan (toinen termi sille on ”järjestelylaina”) hakeminen.