Yrityslainaa heti – Hae yritykselle helposti lainaa netistä, rahat tilille jopa heti

Yrityslainaa voi olla mahdollista saada heti. Ainakin pari lainapalvelua pystyy nimittäin sivustonsa perusteella antamaan lainapäätöksen yrityslainasta jopa alle 10 minuutin sisällä. Lisäksi kyseiset paikat pystyvät maksamaan yrityslainan tilille jopa todella nopeasti. Alla lyhyessä esittelyssä noita palveluita ja sitten muutama eräänlainen varavaihtoehto.

Hyvä valinta, jos haluaa yrityslainaa heti

Sivustonsa perusteella Yrityslaina24 voi parhaassa tapauksessa antaa päätöksen yrityslainasta parissa minuutissa. Ja vaikka päätöstä ei saisikaan ihan noin nopeasti, niin ei sen normaalisti pitäisi viedä valtavan kauan. Rahojen tilille siirtämisen suhteen tästä palvelusta puolestaan kerrotaan, että se voi onnistua jopa vain puolessa tunnissa.

Kun tuohon Yrityslaina247:n mahdolliseen nopeuteen yhdistetään se, että tämä palvelu myös tuntuisi antavan myönteisiä lainapäätöksiä varsin monille, niin on tämä palvelu varsin hyvä valinta helppoa ja nopeaa yrityslainaa hakeville.

Lainaa Yrityslaina247:ltä voi tätä kirjoittaessa hakea 1000€–20 000€ ja laina-aikaa enintään 3 vuotta. Hae nyt lainaa Yrityslaina247:ltä.

Yrityslaina jopa heti tilille – jos lainaa saa

Mikäli etsii vielä nopeampaa yrityslainaa kuin mitä Yrityslaina247 voi mahdollisesti tarjota, niin voi Saldon yrityslaina olla hyvä valinta. Tämän paikan sivuston perusteella siltä saatu yrityslaina voi nimittäin olla pankkitilillä jopa 5 minuutissa. Tuosta on paha parantaa nopeuden suhteen.

Mahdollinen haaste on kuitenkin se, että Saldolta taitaa olla vähintäänkin haastavaa saada yrityslainasta myönteinen lainapäätös. Saldon yrityslainaa voi kuitenkin hakea jopa 50 000 euroa ja laina-aikaa sille voi hakea 1–12 kuukautta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Varsin nopea yrityslaina

Vaikka Qred ei normaalisti ole niin nopea lainapalvelu kuin Yrityslaina247 tai Saldo, niin on tällä paikalla kuitenkin pari vahvuutta, joiden ansiosta sitä kannattaa harkita ainakin, jos on hieman joustavuutta siinä, miten nopeasti tarvitsee yrityslainaa.

Qredin ensimmäinen eritysvahvuus on se, että siltä voi hakea jopa varsin isoa yrityslainaa: suurin mahdollinen tältä palvelulta haettava lainasumma on peräti 200 000€. Ja toinen Qredin eritysvahvuus on se, että siltä voi olla varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa.

Qrediltä voi hakea yrityslainalle maksuaikaa puoli vuotta, vuoden tai 18 kuukautta ja haettavan lainasumman voi valita 1000 euron tarkkuudella väliltä 1000€–200 000€. Hae nyt lainaa Qrediltä.

Kilpailuta yrityslainat nopeasti

Rahalaitos on palvelu, joka on varsin pitkään tarjonnut kuluttajille mahdollisuuden kilpailuttaa lainahakemus ja saada lainapäätöksiä monelta lainapalvelulta jopa heti. Nyt melko hiljattain Rahalaitos on laajentanut yrityslainojen kilpailutuksen puolelle ja nyt se voikin olla hyvä valinta myös edullisen yrityslaina nopeaan etsintään.

Rahalaitoksen sivuston perusteella se voi näyttää yrityslainoista lainatarjouksia jopa vain muutamassa minuutissa. Toki tuon jälkeen on vielä käytettävä aikaa siihen, että hyväksyy mahdollisesti tarjotun yrityslainan ja odottaa, että se siirretään tilille. Rahalaitoksen avulla voi hakea yrityslainaa jopa 8 miljoonaan euroon asti. Testaa nyt Rahalaitosta.

Toinen hyvä valinta yrityslainojen vertailuun

Zmartakin on palvelu, jonka avulla voi etsiä esimerkiksi yrityslainaa monelta eri lainafirmalta. Zmartan avulla voi hakea yrityslainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 250 000 euroa, eli tämäkin palvelu soveltuu varsin monenlaisen yrityslainan etsimiseen. Laina-aikaa Zmartan kautta voi yrityslainalle hakea kuukaudesta alkaen ja enintään 3 vuotta.

Zmartan yhteistyökumppanien perusteella sen kautta voi olla ihan hyvät mahdollisuudet löytää yritysluotto. Tuo onkin kiva juttu, sillä joistakin lainapaikoista näyttäisi olevan jopa erittäin vaikea saada myönteinen lainapäätös yrityslainasta. Kokeile nyt Zmartaa.

Kiva tietää liittyen Zmartaan ja Rahalaitokseen: Nuo molemmat lainapalvelut ovat ansainneet paikan tämän sivuston erityisen luotettavien lainapalveluiden listalla. Tuolla kyseisellä listalla on myös Saldon rinnakkaispalvelu, eli Vippi, joka ei kuitenkaan tarjoaa yrityslainaa.

Tietojeni perusteella ei myöskään ole mitään syytä epäillä Qredin tai Yrityslaina247:n luotettavuutta, mutta koska ne ovat täysin yrityslainoihin keskittyviä lainapaikkoja, niin ei niitä ole voinut listata edellä viitatulle sivulle.

Esimerkiksi pankkikohtaiset erot rahojen saamisen nopeudessa ovat mahdollisia: On hyvä huomata se, että vaikka tältä sivulta löytyykin ainakin pari paikkaa, joista voi saada yrityslainaa jopa todella nopeasti, niin voi olla vaihtelua siinä, miten nopeasti yrityslainan saa. Tuo mahdollinen vaihtelu voi olla seurasta esimerkiksi siitä, mihin pankkiin lainaa haluaa tai siitä, mihin kellonaikaan lainaa hakee.

Et normaalisti tarvitse reaalivakuuksia: kaikkien yllä mainittujen lainapalveluiden kautta pitäisi olla mahdollista saada siinä mielessä vakuudetonta yrityslainaa, että ne eivät vaadi niin sanottuja reaalivakuuksia, eli siis käytännössä omaisuutta tai sen osuutta vakuudeksi.

Yrityslainan hakeminen netin kautta voi olla mukavan helppoa: Vaikuttaa olevan niin, että ainakin tämän sivun ylimpänä listatulla palvelulla on jopa yllättävän lyhyt ja simppeli lainahakemus. On tietysti niin, että jos yrityslainaa varten ei tarvitse vastailla kovin monimutkaisiin kysymyksiin, niin voi se nopeuttaa hakemista paljon.

Voiko netin kautta saada yrityslainalle pitkän laina-ajan? Tuo ei normaalisti ole kovin helppoa, mutta ylempänä mainitun Rahalaitoksen kautta voi tätä kirjoittaessa hakea yrityslainalle laina-aikaa jopa 6 vuotta. Toki on mielipidekysymys, että onko tuo pitkä laina-aika ja lisäksi näyttäisi olevan niin, että noin pitkän laina-ajan hakeminen Rahalaitoksen kautta vaatii yli 250 000 euron lainan hakemista.

Yrityslainojen hinnoittelusta: Netin kautta haettavista kuluttajalainoista poiketen, yrityslainojen kohdalla vaikuttaisi olevan varsin tavallista, että lainapalvelut hinnoittelevat lainat ainakin melko isolta osin tapauskohtaisesti. Tuo lienee myös ainakin yksi syy siihen, miksi netin yrityslainapaikkojen verkkosivustoilta ei monesti löydy ainakaan paljon esimerkkejä yrityslainojen hinnoista.