Paras yrityslaina voi löytyä kilpailuttamalla – Suositellut paikat

Jostakin syystä ainakin kolme aiemmin yrityslainan kilpailuttamista tarjonnutta lainapalvelua on ainakin keskeyttänyt tuon mahdollisuuden tarjoamisen. Uusiakin tulokkaita on kuitenkin onneksi Suomen markkinoilla. Vieläpä ainakin melko hyviä. Alempana olevaan taulukkoon olen listannut omien kokemusteni sekä tietojeni perusteella erityisen hyviä paikkoja kilpailuttaa yrityslaina netissä.

Kilpailuttaminen tarkoittaa lainojen yhteydessä siis käytännössä sitä, että kilpailutuspalvelu voi yrittää löytää tarjouksen vaikkapa yrityslainasta useammalta lainafirmalta. Kilpailutusta voi tehdä korvatakseen vanhan yrityslainan tai jopa useamman uudella tai esimerkiksi saadakseen ensimmäiseksi yrityslainaksi mahdollisimman hyvän lainan.

Yrityslaina, kilpailutus

LainapalveluMiksi hyvä
ZmartaErityisen nopea ja helppo.
KreditaTavallista useampi näyttäisi löytävän yrityslainan, josta tykkää.
SortterKilpailutus jopa 10 000 000€ asti.

Tiedettävää yrityslainasta

Takaaja- ja vakuusehdot. Mitä tapahtuu, jos lainaa ei jostain syystä pystykään maksamaan takaisin?

Miten kustannukset kertyvät? Yrityslainan korko voi määräytyä perinteisempään tyylin niin sanotusti jatkuvasti kertyvänä korkona tai sitten se voidaan veloittaa toimituspalkkion muodossa, jolloin korko on sama, vaikka maksaisit lainan takaisin suunniteltua nopeammin.

Lainapalvelun hyödyllisyys, jos tulee kysyttävää. Voi olla hyvä idea testata lainafirman asiakaspalvelua ennen kuin nostaa yrityslainan, niin voi muodostaa olettamuksen siitä, saako mahdollisesti tarvittaessa neuvontaa. Ja luonnollisesti, jos on syytä olettaa, että neuvontaa ei ole tulossa ainakaan laadukkaasti, niin voi olla järkevää suunnata jonkin toisen yrityslainapalvelun luokse, jos on mahdollisuus valita.

Millaisia kokemuksia on netin yrityslainoista?

Keskimäärin vaikuttaisi siltä, että asiakkaat ovat olleet jopa positiivisesti yllättyneitä siitä, miten nopeasti ja helposti laina voi olla saatavilla tilille. Sen sijaan lainan kustannuksiin ei välttämättä olla aina kovinkaan tyytyväisiä. Kokemuksien perusteella voi mielestäni todeta yhteenvetona, että netin kautta haettava yrityslaina voi olla paras valinta silloin, jos ei tarvitse ainakaan valtavan isoa yrityslainaa ja on tärkeätä saada yrityslaina käyttöön vikkelästi. Itselläni on netin yrityslainapalveluiden suhteen kattavammin kokemuksia Qredistä, joka tarjoaa yrityslainan lisäksi myös yrityksille suunnattua Visa-luottokorttia. Olen kirjoittanut esimerkiksi kokemuksistani molempiin noihin liittyen varsin kattavasti tämän sivuston sivulle Qred kokemuksia.