Lainavertailu laskuri – Tutki esimerkiksi koron vaikutusta lainan hintaan

Löydät tältä sivulta laskurin, jonka avulla voit vertailla sitä, miten esimerkiksi lainan korkotaso voisi vaikuttaa lainan hintaan. Voit syöttää kerralla enintään 5 eri korkotasoa laskuriin ja laskin näyttää sitten kullakin korkotasolla kuukausierän sentin tarkkuudella ja lainan kokonaiskustannuksen, sisältäen nostetun lainasumman ja kustannukset sen päälle. Laskurin tuloksissa oletetaan pysyvä korkotaso ja yhtä suuret kuukausittaiset lyhennykset.

Jotta saat mahdollisimman paljon irti laskimen hyödystä, niin suosittelen käyttämään todellista vuosikorkoa eikä nimellistä vuosikorkoa laskuissa. Jos tarvitset tietoa noiden kahden eroista, niin löydät sitä tältä sivustolta varsinkin täältä. Vaikka laskuri on tarkoitettu erityisesti eri korkotasojen tutkimiseen, niin voit toki tehdä useampia laskuja käyttäen eri lainasummia ja/tai laina-aikoja ja noin tutkia erityisesti niiden vaikutusta lainan lyhennyseriin ja kustannuksiin.

Vertaa lainoja laskurilla

Vertaa lainoja laskurilla

1) Lainasumma:

2) Todellinen vuosikorko %:


3) Laina-aika kuukausina:

Kuukausierät ja kokonaiskustannukset:

Mistä sopiva laina?

Jos tulit laskurin käyttämisen jälkeen siihen tulokseen, että voisit haluta sopivasti hinnoitellun lainan, niin suosittelen käyttämään niin sanottua lainan kilpailuttajaa. Ne ovat palveluita, joissa tehty yksi lainahakemus voidaan välittää varsin monelle lainafirmalle jopa käytännössä reaaliajassa. Tuo toiminta voi auttaa esimerkiksi löytämään varsin nopeasti mukavan lainan. Parhaat kilpailutuspalvelut ovat ilmaisia käyttää eivät pakota ottamaan mahdollisesti löydettyä lainaa. Olen listannut alempana olevaan taulukkoon omien kokemusteni perusteella parhaat kilpailutuspalvelut.

Voit löytää hyvän lainan ilmaiseksi

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Kilpailutuspalveluiden vertailemissa lainafirmoissa voi olla eroja, ja yhdistelylainoista olevien kokemusteni perusteella kilpailutuspalvelut voivat ehdottaa samalta lainafirmalta summan ja laina-ajan suhteen yhteneväistä lainaa eri todellisella vuosikorolla.