Resurs Bank arvioitavana

Resurs Bank on rahoituslaitos, joka tarjoaa lainoja esimerkiksi kulutusluottoina ja yhdistelylainoina. Lisäksi se tarjoaa osamaksua, joka on käytössä useissa suosituissa verkkokaupoissa. Tällä sivulla on Resurs Bank arvioituna sen luotettavuuden ja lainan sekä osamaksun hyvyyden perusteella.

Onko Resurs Bank huijaus?

Resurs Bankin tausta on Ruotsissa ja se on myös pörssilistattu siellä. Tämän sivun kirjoittamisen aikaan Resurs Bankin markkina-arvo on yli 300 miljoonaa euroa. Jonkin verran vähemmän kuin sen kilpailijoista TF Bankin ja toisaalta enemmän kuin esimerkiksi suomalaisen Alisa Pankin.

Vaikka Resurs Bank on vahvasti ruotsalaisen taustan omaava, niin on se tarjonnut jo varsin pitkään rahoitusta Suomessa.

Yhteenvetona voi mielestäni sanoa, että Resurs Bank ei ole huijaus. On kuitenkin asioita, jotka sen lainoihin ja osamaksuihin liittyen on hyvä tietää, noista asioista lisää alempana. Lisäksi on hyvä tiedostaa se, että vaikka Resurs Bank ei itse ole huijaus, niin voi joku yrittää tehdä huijauksia esittämällä edustavansa Resurs Bankia, vaikka ei siis todellisuudessa tee sitä. Ole varovainen esimerkiksi pankkitunnuksien käyttämisen ja jakamisen kanssa.

Resurs Bankin laina

Resurs Bankin tyypillisiä lainoja ei voi pitää mitenkään erityisen edullisina. Toki ne ovat paljon halvempia todellisen vuosikorkoprosentin suhteen kuin vaikkapa perinteiset pikavipit, mutta tuo ei toki ole kovin kummoinen vertailukohta voitettavaksi.

Lisäksi on hyvä tietää se, että Resurs Bankin lainan korko voi olla osittain asiakaskohtainen. Resurs Bankin lainaa harkitessa on siis mielestäni hyvä pohtia lainatarjousta hyvin ja mahdollisesti kilpailuttaa se ennen päätöstä nostamisesta.

On myös hyvä tietää se, että Resurs Bankin laina ei lähtökohtaisesti ole erityisen nopea. Vaikka esimerkiksi kulutusluotot eivät tyypillisesti ole yhtä nopeita kuin vaikkapa pikalainat, niin on sellainenkin monesti mahdollista saada esimerkiksi seuraavana päivänä. Resurs Bankin kanssa voi mennä esimerkiksi kolme päivää.

Vaikka Resurs Bankin lainalla on omat heikkoutensa, niin voi se mielestäni sopia ihan hyvin esimerkiksi yhdistelylainaksi tietyissä tilanteissa. Noin erityisesti sen takia, että Resurs Bank voi maksaa myönnetyllä yhdistelylainalla vanhat lainat suoraan pois, sen sijaan että se siirtäisi lainan tilillesi. Tuo toimintatapa voi varmistaa, että vanhat lainat myös tulevat maksetuksi pois.

Resurs Bankin osamaksu

Resurs Bankin osamaksun arvioimista vaikeuttaa se, että siihen liittyen vaikuttaisi olevan käytössä eri korkotasoja eri verkkokaupoissa. Halvimmillaan korkoprosentti on sellainen, että varsinkaan verrattain pienten summien kohdalla ei ole kovinkaan realistista löytää nettilainaa, joka olisi korkoprosentin suhteen halvempi, mutta toisaalta jos osamaksun summa on iso ja korkoprosentti korkea, niin voi perinteinen laina rahoituksena hyvinkin olla parempi vaihtoehto kuin osamaksu.

Lisäksi Resurs Bankin osamaksua harkitessa on tärkeä huomioida ero nimellisessä vuosikorkoprosentissa ja todellisessa vuosikorkoprosentissa. Näyttäisi nimittäin olevan niin, että vaikka ilmoitettu nimellinen vuosikorkoprosentti on 0%, niin todellinen vuosikorkoprosentti voi olla yli 10%. Jälkimmäinen kertoo paljon paremmin luoton todellisesta hinnasta.

Resurs Bankin luoton kilpailuttaminen

Nähdäkseni Resurs Bankin lainan ja osamaksun kohdalla niiden mahdollisesti haasteet liittyvät siis lähinnä niiden korkoprosentteihin. Jos korkoprosentti pohdituttaa sinua, niin haluat ehkä kilpailuttaa luoton ennen päätöstä Resurs Bankin käyttämisestä. Esimerkiksi alempana olevassa taulukossa listatut kilpailuttajat ovat kokemusteni perusteella erityisen hyviä ja mahdollistavat kilpailuttamisen nopeasti, ilmaiseksi ja ilman pakkoa ottaa mahdollisesti tarjottua lainaa vastaan.

Lainasumma  
Laina-aika  
See More

Jos haluat lukea lisää jostakin listatusta palvelusta ennen sen kokeilemista, niin voivat nämä sivut olla hyödyllisiä:

Toivottavasti tämän sivun tiedoista oli hyötyä.